News Flash:

"Videcatorul tacut" - metoda de stimulare a puterii naturale de vindecare a organismului

15 Octombrie 2016
752 Vizualizari | 0 Comentarii
Pietrele pretioase si semipretioase au puteri binefacatoare, tamaduitoare si magice. Pentru fiecare boala exista un cristal: vindecatorul tacut.
Cristaloterapia are rolul de a stimula puterea naturala de vindecare a organismului, iar efectele subtile ale cristalelor sunt corelate cu structura lor, fizico-chimica. Cristalele au o actiune particulara, de a dirija fluxurile energetice atat in plan functional, cat si psihoemotional. Din atasament se nasc calmul, rabdarea si toleranta. Din manie cresc ardoarea si curajul. Iar lucrul cei mai important este intelegerea telului vietii, iar calea spre aceasta este transformarea interioara care este si finalitatea cristaloterapiei.

Flux energetic
Nu putem sa folosim cristale in administrarea interna, ci doar la nivel energetic, in plan functional si psihoemotional. "Cristalele reusesc sa aduca ordine in fluxul energetic al organismului. Pe ce domeniu anume? Acest lucru depinde de strucutura lor chimica, dar, mai ales, de culoarea lor. Cristalele au o stucutura de baza, in care pot aparea impuritati minuscule, care dau culoarea cristalului. in organism sunt sapte niveluri energetice carora le corespund sapte culori. Cel mai folosit este cristalul de cuart, alcatuit din siliciu si oxigen. Rigiditatea, caracteristica oamenilor este transformata in stabilitate prin folosirea acestor pietre. Cristaloterapia merita inceputa cu cristale de cuart, care dirijeaza fluxurile energetice, le orienteaza si le focalizeaza spre centrii corespunzatori culorii pe care o au", spune dr Dorin Dragos, medic primar medicina interna, specialist in medicina alternativa, de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

De ce sa pui cateva cristale de sare de mina 100% naturala in preajma locului in care dormi sau lucrezi

Calcedonii si agate. Nivelul bazal al fiintei (zona picioarelor) "aduna" spaimele fundamentale (frica de a nu fi anihilat, teama de boala, anxietatea in fata mortii), simplul fapt de a exista. Ce pietre putem folosi? Putem utiliza cuartul fumuriu, care alunga frica. Acesta este recomandat persoanelor care au nevoie sa-si inteleaga fricile fundamentale, iar tulburarea se transforma in atentie si in prudenta. Daca persoana este puternic traumatizata se foloseste onixul. Daca este vorba insa despre interactiunea cu ceilalti sau despre interactiunea sexuala (nivelul al doilea energetic) se foloseste culoarea portocalie. Citrinul actioneaza pe nivelul vointei. Atunci cand principala idee este sustinerea energetica a persoanei respective putem folosi o calcedonie: carneolul sau o agata: sardonixul.

Emotii
Vointa se afla pecel de-al treilea nivel energetic (zona abdomenului superior), caruia ii corespunde culoarea galben. si de aceasta data putem folosi citrinul pentru modularea sau stimularea vointei. Pentru cel de-al patrulea nivel (zona inimii) corespunde culoarea roz. Cuartul roz este printre cele mai renumite cuarturi si este foarte util pentru o persoana care a trait o drama afectiva pe care nu a inteles-o si isi simte risipita energia afectiva, se simte incapabila sa mai iubeasca sau sa interactioneze afectiv cu mediul. Cuartul roz se foloseste chiar si in situatii precum moartea unei persoane varstnice sau despartirea de un loc drag. Exista si un cuart intermediar: cuartul verde, care tine de nivelul diafragmatic, ce separa cele doua niveluri amintite anterior. Starea de tensiune e resimtita la nivelul diafragmului (zona stomacului). Verdele este o culoare relaxanta prin excelenta si este folosita mai ales la persoanele tensionate, cu o tendinta manioasa sau orgolioasa. Persoanelor care nu vor sa renunte la nimic pana nu isi realizeaza telurile li se recomanda culoarea verde.

Cuartul albastru (foarte rar) este atribuit centrului de la nivelul gatului, considerat nivelul creativitatii, al puritatii, unde se incadreaza persoanele incapabile sa se exprime, verbal sau scris, in privinta a ceea ce simt ele cu adevarat. Nivelul al saselea (mental) are corespondent ametistul, cu o sfera de actiune mult mai larga. Este bine sa avem cu totii ametist in casa, deoarece purifica nivelul mental. Acesta este insa considerat util in special persoanelor dependente de alcool, de tutun, de droguri, de cafea sau de dulciuri. Se mai spune ca ametistul rezolva certurile si ca are o actiune particulara pentru a juca rol de panaceu.

Numar magic
Cristalul fundamental este insa cuartul alb, transparent. El se raporteaza pe nivelul cel mai inalt al fiintei, cu toate ca foarte putini oameni au probleme pe acest nivel. Particularitatea lui este ca actioneaza pe fiecare centru de forta, iar un cuart alb poate fi folosit in lipsa altuia de o anumita culoare. Se poate folosi pe orice nivel. in cristaloterapie, cuartul alb este considerat echivalentul diamantului. Daca diamantul are ca principala caracteristica rigiditatea, la cuartul alb regasim in plus ideea de pervertire, care il face mai util decat principala piatra pretioasa. Cuartul are o formanaturala foarte clar definita, o forma ditrigonala: sase laturi egale doua cate doua. Aceasta face ca in cazul cristalului de cuart sa existe o combinatie magica, asociata cu numarul 3: negativ, pozitiv si neutru. Cristalul se termina printr-un varf ascutit, ce sugereaza ideea de sublimare a energiei, de aceea este bine sa fie orientat cu varful in sus si in forma naturala, neslefuit.

6 cristale si pietre care te ajuta sa slabesti

Cristalele reusesc sa aduca ordine in fluxul energetic al organismului. Pe ce domeniu anume? Acest lucru depinde de structura lor chimica, dar mai ales de culoarea lor. Cristalele au o structura de baza, in care pot aparea minuscule impuritati, care dau culoarea cristalului. in organism sunt sapte niveluri energetice carora le corespund sapte culori. Cel mai folosit este cristalul de cuart, alcatuit din siliciu si oxigen"

Cristaloterapia merita inceputa cu cristale de cuart, care dirijeaza fluxurile energetice, le orienteaza si le focalizeaza spre centrii corespunzatori culorii pe care o au. Cristalul fundamental este insa cuartul alb, transparent. El se raporteaza pe nivelul cel mai inalt al fiintei, cu toate ca foarte putini oameni au probleme pe acest nivel. Particularitatea lui este ca actioneaza pe fiecare centru de forta".

sursa:jurnalul.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pietrele pretioase semipretioase boala cristal vindecatorul tacut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011978 (s)