News Flash:

Viata lunga cu alimente biogene

23 Februarie 2017
852 Vizualizari | 0 Comentarii
Alimentele biogene erau consumate în antichitate de multe popoare întelepte, iar datorita acestui fapt puteau trai pe pamînt un timp nelimitat. Grecii antici considerau ca „a muri la 70 de ani este aproape ca si cum ai muri în leagan". Or, procesul de îmbatrînire are loc atunci cînd mor mai multe celule decît de nasc. Iar asta se întîmpla atunci cînd alimentele duc lipsa de fermenti.

Un exemplu de mîncare biogena sînt semintele încoltite si germenii de floarea-soarelui, de dovleac, in, susan, semintele încoltite de grîu, orz, secara, amarant, mustar, naut etc.

Particularitatile alimentelor biogene:
- este cea mai curativa mîncare de pe planeta, folosita din antichitate drept doping si medicament
- contine bioenergie în faza maxima de activitate
- are proprietati biogene (plantînd germenii în pamînr, el naste o noua viata, transformîndu-se în planta). Anume de aceea, mîncarea biogena este numita mîncare vie.
- poate încarca omul cu o cantitate maxima de bioenergie.
- sporeste energia fizica si psihica a omului

Ce beneficii aduc germenii de cereale si de legume pentru organism

Alimente vazute sub microscop
- contribuie la reducerea perioadei de somn, folosita de organism pentru suplinirea bioenergiei.
Germenii sînt cei mai buni furnizori de fermenti (enzime, surse de energie vitala), vitamine, fibre, aminoacizi, acizi grasi, glucide micro- si macroelemente. Germenii contin aproape de 40 de ori mai multi fermenti naturali decît orice alte produse. Iar antioxidantii din germen previn distrugerea ADN, fapt ce contribuie la prelungirea vietii.

Majorarea brusca a cantitatii de vitamine este caracteristica doar semintelor ce cresc: or ele trebuie sa treaca peste toate obstacolele din calea spre lumina. Mai tîrziu, cînd începe sa functioneze radacinile si plantele rasar, atunci cantitatea de vitamine se reduce brusc. Se considera ca vitaminele verzi contin în medie de 340 de ori mai putine vitamine decît în germeni.

Înteleptii din antichitate declarat ca omul care manînca o data pe zi este întelept, care ia masa de doua ori - e un gurmand, ce cauta fericirea în placeri trecatoare, iar cel care manînca de trei ori - este un om bolnav.
Este curios faptul ca si în perioada antica, grecii si romanii, armata lor, ce consta din atleti, care marsaluiau cu zilele, mîncau o data pe zi.
Timp de peste o mie de ani, o singura masa, seara, la sfîrsitul zilei de munca era o norma pentru popoarele de pe litoralul Marii Mediterane. Obiceiul de a mînca de trei ori a aparut doar în ultimele doua sute de ani din cauza lipsei în alimente a energiei vitale, a fermentilor, vitaminelor, care pier la foc si din cauza diferitor procese de rafinare, conservare si procesare.

Alimentatia biogena era utilizata de multe popoare. Iar manuscrisele vechi demonstreaza ca omul putea trai si 1000 de ani. În cartea Facerii era scris ca patriarhul Mafusail a trait 969 de ani.
În „Avest" de asemenea sînt mentionati regi care traiau cîte 1000 de ani. Nu e nimic supranatural pentru cei care cunosc rolul fermentilor. Organismul omului consta din protoplasma. Savantii afirma ca în protoplasma nu e nimic ce ar putea îmbatrîni si nu ar putea regenera.
Pîna în 1928 au fost înregistrate 8000 de generatii de protoplasma, care timp de 17 ani a fost studiata de savantii L. Vudruf, R. Ardman si altii, iar aceasta protoplasma nu doar nu s-a schimbat, dar în ea nu au fost depistate nici cele mai mici semne ale distrugerii.

10 motive pentru a manca zilnic germeni si vlastari

Alimente, identice celor naturale
Procesul de îmbatrînire are loc doar atunci cînd mor mai multe celule decît se renasc. Iar acest lucru se întîmpla cînd exista un deficit de fermenti. Profesorul Henry Sherman a demonstrat ca durata vietii animalelor poate fi prelungita cu ajutorul alimentelor ce contin fermenti. Consumul alimentelor biogene, ce contin o cantitate maxima de fermenti este secretul mentinerii tineretii pielii si a nemuririi fizice.

Se considera ca pîna la Potop, mîncare biogena se afla la baza alimentatiei oamenilor. Însa dupa catastrofa, cunostintele despre alimentatia biogena au fost pierdute. Doar unii reprezentantii ai omenirii au putut pastra secretele lingevitatii. Acestia erau yoginii, druizii, magii.

Oamenii au inventat prea multa mîncare, ce reduc durata vietii si nu mai putine mijloace de lupta împotriva îmbatrînirii. Dar care e sensul sa lupti cu consecintele îmbatrînirii, daca nu lnlaturi cauzele ei?

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimentele biogene mbatr nire fermenti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027018 (s)