News Flash:

Usturoiul fara miros

9 Iunie 2016
780 Vizualizari | 0 Comentarii
Cercetatorii din Italia au realizat usturoiul fara miros. Acesta a fost creat pentru toti cei care din diferite motive nu suporta aroma acestuia.
Ustoriul este unul dintre cele mai folosite ingrediente din bucataria italiana. Desi este gustos consumul sau poate avea uneori consecinte nu tocmai placute asupra cinelor romantice ale Indragostitilor si a Intalnirilor In general, pentru ca alimentul respectiv nu ne permite sa avem o respiratie proaspata, potrivit gandul.info.
Cercetatorii italieni Alessandro Guagni si Lorenzo Bianco din Toscana sunt specialistii cei care au reusit sa relaizeze usturoiul fara misros, botezat sugestiv „L’aglio per i baci”, care se traduce prin ”usturoiul pentru sarutari”.
Specialistii au reusit ca usturoiul nou creat sa nu-si piarda gustul si aroma, fiind la fel de bun ca cel obisnuit, chiar daca a ramas fara miros, scrie rador.ro. Pentru a reusi sa obtina ”usturoiul pentru sarutari” cei doi specialisti italieni au pornit de la un soi de usturoi foarte vechi din Toscana, care are un gust foarte fin. Aceasta planta aproape disparuse din gradinile agricultorilor locali pana acum 50 de ani cand a devenit din nou extrem de popular In regiune.
Usturoiul este nu doar un condiment foarte apreciat ci si un medicament natural, foarte folositor pentru sistemul cardio-vascular deoarece scade tensiunea arteriala si colesterolul. De asemenea el stopeaza depunerea grasimilor si a placii de aterom pe vasele sanguine si  Intareste sistemul imunitar, purificand si detoxificand Intregul organism. 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ustoriul bucataria italiana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030043 (s)