News Flash:

Un mar pe zi te tine departe de medic, dar mananca si coaja

9 Iunie 2011
2484 Vizualizari | 0 Comentarii

Acidul ursolic existent in coaja marului aduce numeroase beneficii organismului, de la intarirea muschilor, pana la pastrarea unei greutatii normale, arata Daily Mail.

Acidul ursolic, o substanta aflata in coaja de mar tine sub control colesterolul si nivelul de zahar din sange. Importanta coajei de mar a fost descoperita dupa ce cercetatorul Christopher Adams s-a hotarat sa gaseasca un medicament care opreste deteriorarea muschilor si care sa micsoreze riscul fracturilor. "Deteriorarea muschilor este frecventa in cazul bolilor si pe masura ce se imbatraneste", a spus dr. Adams. 

10 motive pentru a manca mere zilnic

Cercetatorul a studiat modificarile genetice care apar atunci cand se atrofiaza muschii si substantele care ar putea influenta procesul de atrofiere. Asa a descoperit beneficiile acidului ursolic. In urma unor teste pe soareci, Adams a descoperit ca muschii lor au devenit mai puternici, iar beneficiile nu s-au oprit aici. Rozatoarele au avut un nivel scazut al colesterolului si al zaharului din sange. Si nivelul altor grasimi care afecteaza inima era mai mic. 

5 tipuri de cancer pe care le poti preveni daca mananci mere
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

acidul ursolic
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020794 (s)