News Flash:

Un foarte bun leac natural pentru anemie

21 Februarie 2013
2516 Vizualizari | 0 Comentarii

Datorită conţinutului lor de fosfor, lipide, vitamina C, magneziu, zinc, potasiu şi calciu, castanele comestibile sunt indicate persoanelor aflate în convalescenţă, vârstnicilor, copiilor şi sportivilor. Sunt un adevărat tonic natural pentru muşchi şi pentru sistemul nervos. Bogate în fier şi în vitaminele B1 şi B2, castanele ajută şi la tratarea stărilor de anemie. Valoarea lor calorică este de 200 de calorii la 100 g şi pot fi consumate sub formă de piure sau coapte.
Piureul de castane amestecat cu brânză de vaci, la care se adaugă puţină miere, este o hrană sănătoasă, uşor digerabilă şi foarte energizantă.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fosfor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013508 (s)