News Flash:

Un desert delicios si usor de preparat pentru astazi: strudel cu mere

27 August 2014
2238 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente
aluat foietaj
4 mere dulci
zahar dupa gust
scortisoara
esenta de rom
1 galbenus pt uns
zahar pudra
Mod de preparare
Eu am folosit aluat de foietaj congelat, dar ideal e aluatul preparat in casa. Am spalat, curatat de cotoare si coji merele si le-am taiat felii. Intr-o tigaie am pus 4 linguri de zahar, am adaugat merele si le-am lasat sa se caramelizeze. Am adaugat scortisoara si putina esenta de rom si am lasat merele la racit. Am taiat aluatul sub forma de dreptunghiuri, dupa care, fiecare dreptunghi l-am crestat, asa cum veti vedea in poze. Pe fiecare dreptunghi am aranjat cateva felii de mere si putin din sosul format si am impachetat, cu partea crestata deasupra, scrie bucataras.ro. Am lipit marginile cu ajutorul unei furculite, pentru a nu se scurge sosul. Am uns fiecare strudel format cu galbenus de ou si am pus strudelele in cuptor (pe foaie de copt), pana s-au rumenit frumos. La final am presarat zahar pudra peste strudele. Va poftesc la un strudel cald, parfumat si pufos! 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

strudel mere desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014100 (s)