News Flash:

Uleiul din trandafir de Damasc combate ridurile

15 Februarie 2011
6133 Vizualizari | 0 Comentarii

Trandafirul de Damasc (Rosa Damscena) sau trandafirul de dulceata este una dintre florile cel mai placut mirositoare. Aceasta specie este sursa principala de ulei de trandafir, dar si de apa de trandafir, ingrediente folosite ca materie prima in numeroase produse cosmetice.

Eefectele trandafirului de Damasc asupra pielii

Uleiul din petale de trandafir echilibrează pH-ul si functiile pielii si imbunatateste vascularizarea si procesele metabolice din celule. Pielea obosita se revigoreaza sub actiunea uleiului de trandafir, iar proprietatile antiseptice ale acestuia il transforma in produsul ideal pentru tratamentul infectiilor cauzate de virusuri, bacterii si ciuperci rezistente la antibiotice.

Cercetarile efectuate in laborator au dovedit ca acelasi ulei de trandafir hidrateaza, detoxifiaza si calmeaza pielea. In plus, el diminueaza ridurile, incetineste procesul de imbatranire al epidermei si chiar contribuie la regenerarea acesteia.

Citeste si: 

3 uleiuri care va intineresc 

Beneficiile uleiului de jojoba 

Uleiul de avocado ne scapa de riduri si ne hraneste podoaba capilara  
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

diminueaza ridurile
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021157 (s)