News Flash:

Uleiul care intareste sistemului imunitar si echilibreaza valorile de colesterol

8 Mai 2017
2351 Vizualizari | 0 Comentarii
valorile de colesterol
Din semintele de in se obtine acest ulei sanatos, care reprezinta totodata si o adevarata bogatie pentru orice bucatarie. Pe langa acest lucru, uleiul este o buna protectie pentru toate tipurile de lemn, pentru suprafete, mentinandu-le culoarea mai mult timp. Produsul extras din semintele inului este des intalnit si in cosmetica naturista, avand efecte miraculoase asupra sanatatii si a frumusetii. 
Uleiul din in reprezinta o alternativa foarte buna in locul celui de masline sau de floarea soarelui. Nu este indicat sa il incalzim sau sa-l prajim atunci cand il folosim in bucatarie, insa este delicios si recomandat in vederea prepararii salatelor, a gustarilor reci si a branzei de vaci.
Uleiul de in este bogat in acizi grasi Omega 3, astfel incat acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru sanatatea organismului nostru: intarirea sistemului imunitar, echilibrarea valorilor de colesterol, protejarea impotriva starilor de depresie, a hiperactivitatii in perioada menopauzei sau impotriva efectelor  distructive asupra pielii sau a altor organe ale tratamentelor dure in vederea combaterii diverselor forme de cancer.
Uleiul din in are proprietati tamaduitoare si atunci cand ne confruntam cu o tuse careia nu-i gasim leacul sau cu raguseala suparatoare. 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei sanatos bogatie uleiul cosmetica naturista
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017164 (s)