News Flash:

Trucuri care te fac sa fii seducatoare in permanenta

5 Februarie 2013
5922 Vizualizari | 1 Comentarii

Ţinuta vestimentară impresionantă - hainele de calitate, alese cu bun-gust, lasă mereu o impresie bună, atât asupra femeilor, cât şi a bărbaţilor. În ceea ce le priveşte pe femei, nu trebuie să exagereze cu intenţia de a fi sexi. Este mai atrăgător să îi provoace pe bărbaţi să ghicească, să intuiască ce se ascunde în spatele unei ţinute frumoase.

Aventurează-te într-un mod atrăgător - O mică doză de pericol poate avea un efect afridiziac, poate stimula sexualitatea. Nu trebuie exagerat, însă. Cu alte cuvinte, nu oricine apreciază o invitaţie la bungee-jumping de la primele întâlniri. Află, însă, ce lucru riscant i-ar plăcea partenerului/ partenerei şi propune-i să încercaţi, dacă nu este prea riscant.

Întărirea reacţiei partenerilor masculini, în special, este o tehnică foarte bună de a-i atrage. Se simt apreciaţi şi înţeleşi, ceea ce le conferă o senzaţie de bine. Râdeţi împreună, reacţionaţi afectiv în acelaşi fel, deveniţi complici în reacţii...

Un simplu zâmbet, subtil, adresat la momentul potrivit, cucereşte, uneori, şi cele mai puternice inimi. Farmecul unui zâmbet îşi poate atinge ţinta mai rapid decât toate săgeţile lui Cupidon.
În special în ceea ce le priveşte pe femei, este important să fie întrebate ce părere au destul un lucru sau altul, ce simt în raport cu subiectul. În general, femeilor le place să vorbească despre sentimente şi le sensibilizează un bărbat interesat de felul cum se raportează ele la anumite lucruri. Pe de altă parte, bărbaţii sunt mai rezervaţi şi de multe ori nu este cea mai bună idee să fie întrebaţi despre ceea ce simt de la primele întâlniri. S-ar putea să devină ca de piatră, din senin, căci discuţiile despre sentimente nu îi fac mereu să se simtă confortabil.

Dacă, într-un grup de oameni, îţi place în mod special un anumit bărbat, trebuie să ştii că acesta va aprecia dacă eşti prima care râde la glumele lui şi îi admiră umorul. Această situaţie vă aduce foarte repede mai aproape unul de celălalt, ca şi când v-aţi cunoaşte de multă vreme şi vă aflaţi printre nişte prieteni vechi, comuni.  

Odată ce ai decis că el/ ea este alesul/ aleasa, nu lăsa ocazia să-ţi scape! Din când în când, priveşte fix în ochii săi, un pic mai mult decât de obicei, dar numai un pic. contactul vizual creează sentimentul de intimitate, de apropiere şi totodată transmite siguranţă, complicitate, apreciere. Odată stabilit acest contact cu o încărcătură emoţională puternică, nu-ţi retrage privirea brusc, ci discret, subtil.

"Voiajul vizual" - Această tehnică constă în a-ţi plimba discret, dar în acelaşi timp vizibil, privirea asupra trăsăturilor faciale ale partenerului/ partenerei, acordând o atenţie deosebită ochilor. fetele îşi pot lăsa privirea să alunece uşor spre gât, asupra umerilor şi a pieptului partenerului. Un truc foarte eficient este să se arate uşor timide, atunci când sunt surprinse de către acesta. În cazul băieţilor, însă, privirea care alunecă este destul de riscantă, mai ales dacă insistă pe detaliile fizice nepotrivite (multe femei consideră neplăcut să surprindă un bărbat fixându-le formele sau decolteul cu privirea, mai ales la primele întâlniri).

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prieteni vechi voiajul vizual
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Camila Rodela  | #15310
Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@*****.com sau
WhatsApp +2348069032895
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012038 (s)