News Flash:

Trateaza durerile de bila cu Ibutin!

16 Mai 2017
2312 Vizualizari | 0 Comentarii
Ibutin
Ibutin este un medicament folosit in tratamentul simptomatic al durerilor legate de tulburarile functionale ale tubului digestiv si ale cailor biliare, dar si in  tratamentul simptomatic al durerilor, tulburarilor de tranzit si disconfortului abdominal legate de tulburarile functionale ale tubului digestiv. 
Un comprimat filmat cu eliberare prelungita contine maleat de trimebutina 300 mg si excipienti: nucleu: lactoza monohidrat, acid tartric, povidona, hidroxipropilmetilceluloza, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu; film: hidroxipropilmetilceluloza, dioxid de titan. 
Medicamente in tratamentul tulburarilor functionale intestinale, anticholinergice sintetice, esteri cu grup tertiar amino. 
Hipersensibilitate la trimebutina sau la oricare dintre excipientii produsului. 
Insuficienta renala severa. 
Inainte de administrarea Ibutin® trebuie exclusa existenta unei afectiuni organice la nivelul sistemului digestiv (de exemplu enterita inflamatorie, ocluzie mecanica, etc.). 
Datorita prezentei lactozei, acest medicament nu este recomandat in sindroamele metabolice rare de tip galactozemie congenitala, sindrom de malabsorbtie a glucozei si galactozei, deficit de lactaza. 
Acest medicament este destinat tratamentului adultilor, forma farmaceutica (comprimat filmat cu eliberare prelungita) si concentratia (300 mg/comprimat), nefiind adecvata pentru copii. 
Studiile la animale nu au pus in evidenta efecte teratogene. In absenta efectelor teratogene la animale, nu se anticipeaza efecte malformative la om. In clinica, nu exista pana in prezent suficiente date pentru a evalua un eventual efect malformativ sau fetotoxic al trimebutinei administrate in timpul sarcinii. 
In consecinta, ca o masura de precautie, este de preferat evitarea administrarii trimebutinei in primul trimestru de sarcina. Utilizarea trimebutinei in trimestrele 2 si 3 de sarcina nu se recomanda decat daca este absolut necesar. 
Alaptarea este posibila in timpul utilizarii trimebutinei. 
Produsul este destinat administrarii la adult. 
Doza uzuala este de 300 mg maleat de trimebutina (un comprimat filmat cu eliberare prelungita Ibutin®), administrat oral, o data pe zi. 
La inceputul tratamentului se pot administra 600 mg maleat de trimebutina (2 comprimate filmate cu eliberare prelungita Ibutin®) pe zi, in doua prize, dimineata si seara, timp de 6 zile, urmat de tratament de intretinere cu 300 mg maleat de trimebutina (un comprimat filmat cu eliberare prelungita Ibutin®) pe zi, timp de 20 de zile. 
Comprimatele se inghit intregi, fara a se sfarama in prealabil. 
In studiile clinice au fost raportate rar cazuri de reactii adverse cutanate. 

ibutin medicament
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022752 (s)