News Flash:

Trateaza arsurile la stomac cu suc de morcov

21 Martie 2013
1826 Vizualizari | 0 Comentarii

După repausul alimentar se recomandă suc de morcovi (100 ml zilnic), lapte acru, uşor încălzit (150 ml la micul dejun şi cină), pudră de urzică şi măr ras. La 200 g măr se pune o linguriţă de urzică, 200 g de morcov crud ras şi o linguriţă de pudră de urzică. Treptat, în funcţie de toleranţa fiecăruia, se introduc şi celelalte alimente, interzicându-se, pentru 4-6 luni, pâinea integrală de secară şi ceapa.

Timp de 4-6 luni se foloseşte zilnic următorul amestec. Într-un litru de apă caldă se lasă la macerat, de seara până dimineaţa, 3 linguri de seminţe de in şi 6 linguri de tărâţe de grâu. Dimineaţa se fierbe totul 20 de minute. În acelaşi timp se spală şi să taie mărunt 2 cartofi cu coaja roşie şi se fierb într-un litru de apă timp de 20 de minute. Cele două decocturi se strecoară, se amestecă şi se lasă la răcit. Apoi, totul se poate amesteca, din nou, cu 500 ml de suc de morcov. Acest decoct se consumă pe parcursul a 12 ore (de dimineaţa până seara). Se recomandă repaus alimentar absolut 24 ore, clisme dimineaţa şi seara, cu ceai de muşeţel infuzie (o lingură la 500 ml de apă fiartă, se infuzează 8 minute, se răceşte până la 38 grade C).

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

repaus alimentar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021081 (s)