News Flash:

Top 10 alimente care impiedica proliferarea celulelor canceroase

26 Martie 2018
3789 Vizualizari | 0 Comentarii

Alimentele enumerate mai jos nu sunt alimente care distrug in mod direct cancerul. Aceste alimente pot face minuni in prevenirea dezvoltarii in stadii incipiente si totodata imbunatatesc sanatatea. Consumand regulat aceste alimente riscul ca in organismul dumneavoastra sa se dezvolte o tumora canceroasa scade considerabil.

1. Usturoiul. Alicina, substanta activa din usturoi care ii ofera acestuia mirosul distinct, a demonstrat ca este benefic in prevenirea anumitor tipuri de cancer. Taiati sau stoarceti usturoiul pentru a elibera alicina si adaugati-l in orice preparat pe care il consumati.

 Lista de alimente anti-cancer a dr. Oz

 

2. Brocoli. Aceasta leguma crucifera si plina de sulforafan, un fitochimic care, conform unui studiu al Universitatii din Oregon, nu numai ca inhiba formarea celulelor canceroase, ci le si distruge pe cele deja

3. Varza. Conform aceluiasi articol, aceasta leguma crucifera poate distruge celulele canceroase in timp ce lasa celulele sanatoase neatinse. In plus, este o sursa importanta de vitamina C, care ajuta la o imbunatatire a sistemului imunitar.

4. Uleiul de Masline. Uleiul de masline este bogat in oleocanthal , un compus care, conform unui studiu al Universitatii Rutgers, sparge pustulele din interiorul celulelor canceroase. Acest proces distruge celulele canceroase.

Alimente care cresc cu 49% riscul de cancer pulmonar 

5. Somonul. Somonul are un continut ridicat de acid gras omega-3, care este extrem de eficient in cazul celulelor canceroase. La gratar sau la cuptor, somonul poate fi si mai delicios cu o simpla crusta de zahar brun.

6. Turmeric. Curcuminul, substanta activa a turmericului, omoara celulele tumorale prin ordonarea celulelor, o arata un numar foarte mare de studii. Acest condiment este destul de versatil si poate fi adaugat in aproape orice preparat aici fiind incluse omletele, puiul si multe altele.

7. Zmeura. Zmeura are in continut acid elagic, un anti-carcinogen natural care previne formarea si raspandirea celulelor canceroase. Exista si alte alimente cu continut de acid elagic insa zmeura are cea mai mare concentratie.

8. Ciresele. Ciresele contin alcool perilic, un compus care distruge in mod eficient un numar foarte mare de celule canceroase. Puteti adauga aceste fructe delicioase in salate sau chiar in inghetata dumneavoastra preferata.

9. Ciocolata Neagra (in cantitati mici). Boabele de cacao sunt bogate in antioxidanti care ajuta la diminuarea riscului de cancer deci, o bucatica de ciocolata pe zi, cu un nivel ridicat de cacao, poate fi benefica sanatatii.

10. Ceaiul Verde. Ceaiul verde contine catechine, un agent care distruge radicalii liberi, responsabili pentru aparitia cancerului. Frunzele uscate de ceai verde sunt mai recomandate decat ceaiul la pliculet deoarece au un aport mai mare de catechine.

sursa: doctorulzilei.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimentele cancerul minuni prevenirea sanatatea tumora canceroasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014338 (s)