News Flash:

Tipurile de cancer pe care le tine departe ceaiul verde

4 Martie 2019
272 Vizualizari | 0 Comentarii

Ceaiul verde sau chinezesc este mai putin procesat decat cel negru si are o aroma diferita. Dincolo de gust, este o sursa bogata de polifenoli, compusi despre care se crede ca au efect anticancerigen. Nu este singurul beneficiul pentru sanatate al acestui tip de ceai.

Persoanele care obisnuisc sa consume ceai verde au riscuri mai mici de a dezvolta cancer gastric, pulmonar, de esofag, de pancreas sau de colon, comparativ cu cele care nu au acest obicei. Aceasta pentru ca polifenolii din ceai verde stimuleaza productia unor antioxidanti importanti si a unor enzime care blocheaza mutatiile canceroase. Prezent în multe creme, ceaiul verde ajuta si la combaterea arsurilor solare. În plus, poate ajuta la prevenirea coagularii anormale a sangelui, la scaderea tensiunii arteriale si a creseterea nivelului de colesterol bun – HDL, noteaza adevarul.ro. Mai mult decat atat poate fi o arma redutabila în pierderea kilogramelor nedorite prin stimularea oxidarii grasimilor si inhibarea enzimelor care proceseaza carbohidratii si grasimile. Sub forma de bautura, ceaiul verde împiedica bacteriile sa se fixeze pe dinti, ajutand la prevenirea cariilor. O.G.

Studio Videochat Iasi

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cancer
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022244 (s)