News Flash:

Tinerete fara batranete pentru pielea ta cu ulei de palmarosa!

19 August 2016
1301 Vizualizari | 0 Comentarii
sursa foto ebio eu
Palmarosa este o planta ierboasa, cu frunze lungi de culoare verde pana la galben-pai, puternic parfumate. Se recolteaza inainte de a aparea florile si  randamentul in productia de ulei esential se obtine atunci cand iarba este complet uscata, la aproximativ o saptamana dupa ce a fost taiata.
Uleiul esential de palmarosa este un stimulant natural, celular, util pentru preparate revitalizante si regeneratoare si are proprietati antifungice si antibacteriene, antiacneice. Este deosebit de util impotriva eczemelor si a micoze cutanate, un excelent drenant limfatic si un bun deodorant.
Aplicatii externe:
1. in amestec cu un ul;ei de baza pentru masaj sau diluat in baie
2.  in convalescenta, impotriva epuizarii, obosealii, nervozitati
3. previne formarea cicatricilor cand este adaugat in apa folosita pentru a spala rana
4. masaj local pentru stimularea digestiei si pentru lipsa poftei de mancare.
Aplicatii in cosmetica:
indicat pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru cel uscat, deteriorat
in cosmetice cu efect de hidratare
este de mare ajutor impotriva ridurilor
la nivel celular,uleiul esential de Palmarosa ajuta la formarea de tesuturi noi excelent, pentru intinerire si regenerarea pielii
un bun reglator al secretiei de sebum
pastreaza pielea supla si elastica
adaugat in sampon combate matreata si caderea parului
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

palmarosa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1814 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021519 (s)