News Flash:

Sucuri de legume si indicatiile terapeutice

23 Martie 2019
219 Vizualizari | 0 Comentarii

Consumul de legume sub forma de sucuri asigura o absorbtie eficienta si rapida a nutrientilor, fara a determina o suprasolicitare asupra sistemelor digestiv, hepatic, renal sau intestinal. În cele ce urmeaza va prezentam cateva dintre beneficiile consumului sucurilor de legume:

Sucul de ceapa - combate ateroscleroza, anemiile previne bolile de inima, cancerul, întareste oasele, protejeaza creierul, ajuta digestia, purifica sangele, are efect antibiotic, antiseptic, antispasmodic. Sucul se prepara dintr-un kilogram de ceapa rosie, în care se dizolva 300 g de miere de albine. Se administreaza cate 50ml zilnic, timp de 3-4 luni.

Sucul de ardei gras - întareste unghiile si parul, combate crampele abdominale si balonarea, previne cancerul, ajuta la scaderea în greutate, îmbunatateste vederea, combate anemia, scade nivelul de colesterol, previne hipertensiunea, scade tensiunea arteriala, are efect antiinflamator. Se prepara dintr-o parte ardei gras, cate 2 parti suc de spanac si morcov. Se consuma cu 30 de minute înainte de masa, cu înghitituri mici.

Sucul de sparanghel - ajuta la tratarea tumorilor renale, are efect diuretic, scade tensiunea arteriala, stimuleaza cresterea parului, detoxifica organismul, previne cancerul si calculii renali, reduce riscul aparitiei bolilor de inima. Se consuma un pahar pe zi, combinat cu 50 ml suc de morcov.

Sucul de telina - elimina toxinele din organism, are efect depurativ, stimuleaza transpiratia, activitatea bilei, combate flatulenta, stimuleaza imunitatea, scade tensiunea arteriala, previne cancerul, are efect antiinflamator, combate celulita, ajuta la scaderea în greutate. Timp de 15-20 de zile se consuma cate 3 pahare de suc de telina pe zi.

Sucul de castraveti - elimina calculii renali, are efect diuretic, antiinflamator, reduce nivelul de colesterol, greutatea corporala, elimina apa în exces din organism, ajuta digestia, combate durerile de cap, adjuvant în tratarea cancerului si diabetului, remineralizeaza si vitaminizeaza organismul, regleaza tensiunea arteriala. Sucul se prepara amestecand 200ml suc de castravete cu 200 ml suc de morcov si ridiche neagra. Se adauga o lingura de miere de albine, se omogenizeaza si se consuma imediat, pentru a preveni oxidarea.
 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

suc legume ceapa ardei sparanghel castraveti ateroscleroza unghiile
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017395 (s)