News Flash:

Sucuri de fructe si legume fara storcator

17 Noiembrie 2016
1499 Vizualizari | 0 Comentarii
Beneficiile sucurilor de fructe si de legume asupra sanatatii sunt indiscutabile. Totusi, nu avem mereu la îndemana un storcator sau spatiul nu ne permite sa ne depozitam unul. Nu putem sa renuntam, ci doar sa cautam solutii pentru a ne bucura de vitaminele si mineralele pe care fructele si legumele ni le dau. Este cu atat mai important acum, în sezonul rece, cand trebuie sa ne luptam cu racelile, sa bem suc de fructe si de legume.

Daca nu ai un storcator de fructe, poti folosi la fel de bine un blender cu cana, potrivit 101budget.com. Spala fructele, legumele si apuca-te de treaba! Avem pentru tine si cateva retete delicioase care va vor revigora pe voi si pe ceilalti membri ai familiei.

Smoothie perfect pentru detoxifierea matinala

Suc de mar, morcov, ghimbir si sfecla
Ingrediente:
1 sfecla de marime potrivita, spalata foarte bine, curatata de coaja si taiata în bucatele mici
1 mar, spalat bine, curatat de coaja, taiat în bucatele
3 morcovi, spalati si taiati
Jumatate de bucata de ghimbir curatata de coaja

Cura cu suc de patrunjel

Suc de mar fara zahar
Preparare:
Pune în blender primele 4 ingrediente, adaugand doar putin suc de mar. Mixati-le pana cand toate ingredientele devin piure. Apoi, strecurati amestecul si lasati sucul 5-10 minute sa se limpezeasca. Apoi, consumati-l imediat. Pulpa ramasa poate fi folosita sa îngrosati supe sau la alte retete

Suc de morcov si portocala
1 rosie galbena spalata, taiata în 4
O portocala curatata de coaja si taiata în 4
1 mar spalat, curatat de coaja si taiat în 4
4 morcovi, curatati de coaja, taiati marunt
Preparare:
Puneti toate ingredientele în cupa blenderului si mixati pana cand devin piure. Strecurati si lasati 5-10 minute. Apoi, consumati-l imediat.

Suc de varza rosie si afine
Este o bautura cu puternic efect antioxidant, de un real ajutor pentru memorie
Ingrediente:
¼ de varza rosie maruntita
Un castravete spalat, curatat de coaja si taiat marunt
O cana de afine proaspete
Un mar, spalat, curatat de voaja si taiat în 4.
Preparare:
Puneti ingredientele în mixer si transformati-le într-un piure. Strecurati si lasati 5-10 minute. Consumati imediat.
Ce facem cu pulpa de fructe si legume ramasa?

7 motive sa bei suc de ghimbir dimineata

De cele mai multe ori, resturile ramase dupa ce facem sucuri sunt aruncate cu toate ca exista solutii pentru a nu mai face risipa.
Resturile de legume pot fi amestecate cu branza si apoi folosite pentru sandvisuri sau ca umplutura pentru telina.

De asemenea pot fi folosite în supe sau pentru a face burgeri vegetarieni. Chiar si animalul de companie se poate bucura de ele, daca îi strecurati 2-3 lingurite în mancarea lui obisnuita.

Pulpa de la fructe este buna în salate de fructe, în iaurturi simple sau pentru a va face masti pentru ten.


storcator racelile
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025594 (s)