News Flash:

Sfecla rosie, alimentul ideal pentru gripa

28 Martie 2014
4163 Vizualizari | 0 Comentarii

Folosita in terapii, dar si in alimentatia curenta, sfecla rosie are proprietati nutritive, energizante, revigorante si remineralizante. Cercetari recente au subliniat proprietatile antigripale si antiinfectioase ale sucului extras din sfecla rosie, relateaza Adevarul. Eugen Giurgiu, doctor in biochimie, recomanda consumul de suc de sfecla ca remediu impotriva anemiei si a bolilor de sange, dar si in leucemie. 


Vezi si: Cele mai importante cauze ale aparitiei virozei respiratorii


De asemenea, hipertensivii isi pot mentine presiunea arteriala in limite normale printr-un consum regulat de sfecla rosie. In cazul bolnavilor de ficat, aceasta leguma ajuta la regenerarea celulelor hepatice.


Vezi si: 

Cauzele racelii

Raceala in sarcina 


 


celule hepatice proprietati nutritive energizante sfecla rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 24 queries | Mysql time :0.035062 (s)