News Flash:

Sfaturi pentru a avea o relatie de cuplu sudata

7 Februarie 2013
2780 Vizualizari | 1 Comentarii
Iată cateva sfaturi ce îţi pot fi de ajutor să fiţi un super cuplu şi să aveţi o căsătorie de succes în acelaşi timp. 
  
Iată cum:
Chiar dacă petreceţi mult timp pe drum, lucraţi multe ore, vă oferiţi voluntari în comunitatea voastră şi trebuie să luaţi şi să duceţi copiii de la şcoală şi alte cursuri, pune relaţia cu partenerul pe primul loc în lista priorităţilor. Dacă nu faci acest lucru mariajul vostru va slăbi şi în cele din urmă se va destrăma.
 
Nu considera că mariajul e ceva ce merge de la sine, respectiv ceva ce ţi se cuvine pur şi simplu.
 
Sprijiniţi-vă unul pe altul. Asta înseamnă să vă ascultaţi, să munciţi împreună, să vă preocupaţi amandoi de treburile casei.
 
Ingrijiţi-vă copiii într-un mod de calitate.
 
Discutaţi despre aşteptările pe care le aveţi şi stabiliţi lista de priorităţi împreună.
 
Faceţi alegeri sănătoase pentru amandoi, cat şi pentru copiii voştri. Asta înseamnă să aveţi grijă de voi, atat emoţional, cat şi fizic. Incercaţi să respectaţi programul de somn, să aveţi o dietă sănătoasă, să faceţi mişcare fizică şi să aveţi parte de distracţie în viaţa voastră.
 
Faceţi brainstorming pentru a găsi soluţii. In cazul în care treburile casei sunt o prioritate, atunci poate că angajarea cuiva care să vă ajute la menţinerea ordinii ar trebuie să fie inclus în bugetul vostru. Nu vă fie teamă să discutaţi despre probleme şi situaţiile dificile.
8. Fii flexibil. Dezvoltă-ţi abilitatea de a jongla cu termene şi activităţi. Nu lăsa căsnicia ta să meargă în gol.
 
Crede în tine şi în căsnicia ta.
 
Fii organizat.
 
Învaţă cum să delegi.
 
Străduieşte-te să ai echilibru în viaţa ta.
 
Învaţă toleranţa.
 
Faceţi-vă să vă distraţi împreună. Plănuiţi nopţi pe care să le petreceţi unul cu celălalt.
 
Sfaturi
 
1. Faceţi-vă timp unul pentru celălalt în fiecare zi, chiar dacă e vorba numai de 15 minute. Ieşiţi în oraş doar voi doi cel puţin o dată pe lună. Acesta este tipul de ieşire în care vă pregătiţi şi vă aranjaţi unul pentru celălalt.
 
2. Acceptă că viaţa ta va fi haotică uneori. Aceeptă că unele lucruri nu se vor realiza. Acceptă faptul că din când în când unul dintre voi va trebui să spună „nu” când vine vorba să facă ceva sau să fie undeva.
 
3. Asigură-te că împărţiţi în mod egal treburile casei, care includ plătirea facturilor şi conducerea copiilor la şcoală. Copiii super-cuplurilor au responsabilităţi şi sarcini, de asemenea.
 
De ce ai nevoie
 
- calendar de familie;
- toleranţă;
- simţul umorului;
- flexibilitate;
- abilităţi de comunicare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

super cuplu fii organizat sfaturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Camila Rodela  | #15313
Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@*****.com sau
WhatsApp +2348069032895
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020723 (s)