News Flash:

Sfatul medicului denstist: Vrei sa ai o dantura frumoasa? Evita alimentele care iti pateaza dintii!

9 Mai 2014
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
Sucul de sfecla pateaza cel mai rau dintii, din cauza concentratiei de coloranti naturali. Este necesar sa te speli pe dinti dupa ce ai consumat suc de sfecla pentru a impiedica formarea petelor.
Din cauza continutului ridicat de cacao, ciocolata este un alt aliment care iti poate modifica nuanta dintilor tai sau ii poate pata. Mai mult, ciocolata duce la carierea dintilor din cauza cantitatii mari de zahar.

Vezi si: Iata ce efecte pot avea merele asupra danturii
 
Faimosul otet balsamic contine ingrediente care iti pot pata dintii. Incerca sa il consumi doar in combinatie cu salata verde deoarece aceasta formeaza o bariera de protectie si diminueaza puterea de colorare.

Vezi si: Cum sa ai o dantura sanatoasa
 
Atentie la muraturi! Acidul continut de muraturi poate eroda smaltul, fiind principala cauza a ingalbenirii dintilor.
Curry este un condiment cu proprietati benefice. Culoarea rosiatica lasa urme pe dinti daca este consumat in mod constant. Pentru a preveni decolorarea dintilor, periati-va dintii dupa ce consumati alimente condimentate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

muraturi cacao curry pateaza dintii sfecla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1418 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014330 (s)