News Flash:

Semne ca partanerul tau nu este potrivit pentru tine

8 Februarie 2013
1873 Vizualizari | 0 Comentarii

Ştiri despre infideli celebri sau poveşti despre anonimi cu acelaşi beteşug auzim aproape zilnic. Sau ni s-a întâmplat chiar nouă, şi, culmea, poate, nu numai o dată.  Ne (mai) mirăm când e vorba de alţii, suferim când e povestea noastră, am vrea să înţelegem DE CE şi, mai ales, ca următorul să fie altfel. Vestea bună: semnele că nu am dat peste bărbatul vieţii noastre există. Vestea proastă: şi ce?

Ai dat peste genul care iubeşte oh, da, diversitatea şi te lasă să înţelegi constant că, în pat, niciodată, nimic nu e de ajuns pentru el. Visul lui, e limpede, nu e tocmai monogamia. Şi atunci, iarăşi, enunţă un motiv pentru care crezi că poţi ţine doar lângă şi pentru tine un astfel de bărbat măcar câţiva ani, necum toată viaţa? Lui îi plac femeile. Punct. Şi dacă ceva este sigur, e că această slăbiciune nu se va schimba niciodată. Un bărbat ori se naşte monogam, ori nu (măi, să fie!). Poate că îşi doreşte şi poligamul să se dedice unei singure femei, nu zic nu, şi chiar cred că poate face asta. Dar numai până la prima tentaţie, când tot vânătorul devine mai puternic. Aşa că, bărbaţii care au înşelat în relaţiile trecute, vor înşela şi în relaţia curentă, şi în cele care vor urma. Simplu. De ce-ai vrea să faci şi tu parte din lunga lui listă de ex? Un răspuns, ceva??

Iată şi tipul care declară că îşi doreşte o familie, dar nu stă mai deloc pe-acasă. Ţi-a făcut capul mare cu poveştile lui despre cămin, copii, câini, vacanţe, dar nu-şi găseşte timp nici pentru a schimba un bec şi e mereu ocupat cu câte alt(cine)va. Nu e cazul să forţezi lucrurile doar cu imaginaţia proprie, pentru că un astfel de bărbat nu va fi nici soţ responsabil şi nici tată devotat. Dacă totuşi alegi să ignori semnele, fii pregătită atunci şi pentru singurătatea în doi. Este oare ce ţi-ai dorit? De ce taci? 

Acum, dacă tot ai constatat că ignori semnele de mai sus, poate că e cazul să te gândeşti şi la ce gen de femeie eşti tu. Şi dacă, uitându-te în urmă, observi că exact genul acesta de bărbat (mai mult sau mai puţin defect, the bad guy) te atrage şi ajungi constant în preajma lor, mai corect spus, îi tot laşi să intre în viaţa ta, atunci e cazul să te întrebi foarte serios ce vrei, de fapt? Ai nevoie de provocare perpetuă, de griji nesfârşite legate de unde e, cu cine e şi ce face? Ai nevoie de dramă, în care să joci rolul gardianului într-o relaţie atât de dinamică încât nu ştii cum stai de la o zi la alta? Ai poate o slăbiciune pentru cauze pierdute? Poate o dependenţă de suferinţă auto-provocată? Oricare ar fi explicaţia, dacă numai într-o relaţie furtunoasă simţi că trăieşti, atunci asta e! Dar nu te aştepta la altceva. Fiindcă, deşi crezi că nu este ceea ce ţi-ai dorit, vei avea de fapt ceea ce ţi-ai dorit. Şi apoi, ce s-ar face aceşti bad boys fără femei ca tine, nu?

Te întâlneşti cu un tip a cărui reputaţie scandaloasă l-a precedat, dar tu, vitează, nu te-ai speriat când a început să-ţi povestească despre trecutul lui aventuros. Ba chiar, hai, recunoaşte, ţi s-a părut… interesant. A avut de-a face cu mai multe decât ţi-ai fi imaginat vreodată, de la femei, până la alt gen de buclucuri, dar, minune, jură că de ceva vreme nu mai practică niciun “sport” periculos. Pare a fi pe calea cea bună şi dreaptă, din care – vai, ce capcană frumoasă! – faci şi tu parte. Dar de ce-ai crede că de data asta va fi altfel ori că schimbarea lui, de dragul şi cu ajutorul tău, va şi dura? Un răspuns, te tog…

Dacă un bărbat te “complimentează” cam aşa: “iubito, eşti în top… 10% din toate femeile cu care m-am culcat”, singurul gest raţional ar fi s-o iei la sănătoasa cât mai repede. Aşa cum ai învăţat să nu mănânci alimente sau să foloseşti cosmetice ce conţin în compoziţie mai mult de trei substanţe ce îţi sunt complet străine, de ce n-ai aplica aceeaşi regulă şi la bărbaţi? Indiferent cât este acel 10% – 3 sau 30 de femei, cum ar putea fi vreodată fidel un astfel de bărbat, ca să nu mai vorbim de narcisismul lui? Trezirea, doamnă! Şi, din nou, ce te face să crezi că tocmai tu l-ai putea schimba???

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

poligamul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014040 (s)