News Flash:

Secretul care potenteaza efectul anticancer al turmericului

3 Aprilie 2017
569 Vizualizari | 0 Comentarii
Turmericul simplu nu e suficient. Pentru unii, are un gust aspru. Pentru a fi absorbit de catre organism si a-i mari eficacitatea, se combina cu piper negru si o grasime sanatoasa.

Iata o reteta usoara:
2 linguri turmeric
2 linguri chimen (pentru a spori aroma)
1 lingura piper negru (pentru a spori biodisponibilitatea, capacitatea de a fi absorbit de catre organism)
sare dupa gust

10 remedii naturiste cu sofran indian (turmeric) 

Se amesteca condimentele impreuna, iar apoi se adauga o grasime sanatoasa, pentru a creste biodisponibilitatea - unt de seminte, hummus, ceapa sote in ulei de masline. (gatiti ceapa în ulei-grasime, apoi se adauga amestecul de condimente la ceapa atunci cand aceasta este aproape translucida.)

Ca multe condimente, turmericul este solubil in grasime, se dizolva in grasime. Si la fel ca multe condimente, turmericul inhiba productia corpului de NF-kappa B ce  protejeaza celulele canceroase de mecanismele de aparare ale organismului si le ajuta sa creasca si sa se raspandeasca.

Atentie: Persoanele gravide si cele care iau medicamente pentru cancerul de san, sa consulte medicul despre utilizarea turmericului. Daca aveti calculi biliari sau probleme biliare, evitati aceste condimente.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

turmericul gust aspru piper negru grasime sanatoasa atentie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013412 (s)