News Flash:

Secrete de gatit care te ajuta enorm

16 Ianuarie 2017
1377 Vizualizari | 0 Comentarii
Unele trucuri iti pot usura foarte multe lucrul in bucatarie. Descopera cateva astfel de secrete de gatit care iti fac viata mai usoara si te ajuta sa devii un adevarat masterchef in bucatarie!
Ceapa la congelator
Un truc numai bun ca sa nu mai lacrimezi atunci cand tai ceapa este acela de a folosi congelatorul. Pune ceapa in congelator timp de 15 minute si astfel vei scapa de aceasta problema.
Lamaia te ajuta sa cureti oul de coaja
Pune o felie de lamaie cand fierbi un ou intreg. Specialistii sustin ca acest mic truc te va ajuta sa indepartezi mult mai usor coaja oului fiert. Acelasi efect se poate obtine si daca adaugi o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu in apa in care fierbi oul. Alege trucul care iti este cel mai la indemana!
Banana inlocuieste oul
Daca vrei sa prepari ceva dulce la cuptor si constati prea tarziu ca nu mai ai oua, poti sa folosesti o banana. Retine ca un ou in poti inlocui cu o jumatate de banana pisata cu furculita. 
Sare in cafea
Chiar daca ti se pare foarte ciudat, specialistii sustin ca pentru a obtine o cafea delicioasa trebuie sa-i adaugi putina sare si scortisoara.
Nu vei mai avea nevoie de zahar, deoarece acestea atenueaza gustul amarui al cafelei. 
Cum sa cureti rapid usturoiul
Daca vei pune capatana de usturoi la microunde timp de 15 secunde vei reusi sa-i indepartezi mult mai usor coaja.
Cartofi acordeon la cuptor, mai buni decat cei prajiti
Se taie cartofii felii, dar nu pana jos, ci se lasa in forma de acordeon. Se stropesc cu ulei de masline si se pune cate putin unt intre felii. Se lasa la cuptorul incins la 220 grade Celsius timp de 40 de minute. O sa uiti de cartofii prajiti dupa ce mananci aceasta bunatate! in plus, cartofii acordeon se fac singuri si nu mai trebuie sa stropesti peste tot cu ulei. 
Un truc ca sa cureti usor cartofii fierti in coaja
Dupa ce ai spalat cartofii, se cresteaza coaja fiecarui cartof pe orizontala si se pun la fiert. La final se clatesc cu apa rece si coaja se va desprinde foarte rapid.
sursa: eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

trucuri bucatarie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1928 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031178 (s)