News Flash:

Salata de conopida cu maioneza si ceapa pentru masa de Revelion

23 Decembrie 2015
4744 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de conopida cu maioneza
Pentru masa de Revelion, o „parada” de bucate care mai de care mai gustoase, va prezentam o reteta simpla si gustoasa de salata de conopida cu maioneza si ceapa.
Ingrediente:
- o conopida (de aproximativ 750 de grame) 
- 2 fire de ceapa verde (tocate marunt)
Ingrediente maioneza:
- un galbenus de ou fiert 
- un galbenus de ou crud 
- 200 de mililitri de ulei 
- 2 linguri de zeama de lamaie 
- o lingurita de mustar   
- sare
- piper dupa gust
Se separa conopida in buchetele mici, se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere, scurgem apa si lasam conopida la racit, iar apoi, dupa ce se racoreste, se taie cubulete mici.  
Intr-un castron se pun cele doua galbenusuri si mustarul si amestecam cu mixerul, adaugand trepatat uleiul si, spre final, zeama de lamaie. Amestecam conopida cu maioneza si ceapa tocata marunt, dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust.
sursa: petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

masa revelion bucate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 23 queries | Mysql time :0.037926 (s)