Scaderea hemoglobinei din
sange independent de numarul de
celule rosii slabeste capacitatea sangelui de a transfera
oxigenul catre
celule, ceea ce favorizeaza
aparitia anemiei. In medicina populara exista numeroase retete pentru
echilibrarea hemoglobinei. Acest
elixir plin de vitamine este foarte eficient in aceasta privinta, atat de eficient incat iti garanteaza rezultate perfecte la
analizele de sange. Incearca aceasta reteta cat mai curand posibil, deoarece nu este doar super-sanatoasa, ci are si un gust delicios!
Ce avantaje ai daca donezi sange
Ingrediente necesare prepararii acestui amestec:
- 200 ml de miere
- 200 grame de alune
- 200 grame de struguri deshidratati
- 200 ml de suc de morcov
- 200 ml de suc de sfecla
- 2 lamai
Mod de preparare: Spala lamaile si apoi taie-le pe jumatate si scoate-le samburii. Macina-le cu tot cu coaja (in cazul in care lamaile au fost tratate cu insecticid indeparteaza totusi coaja) si apoi pune-le intr-un borcan de sticla de un litru.
La urma adauga mierea, sucul de sfecla si sucul de morcov si amesteca totul bine. Pune deasupra alunele macinate sau taiate marunt si strugurii deshidratati si amesteca din nou. Vei obtine un kg de amestec delicios si foarte sanatos, care se mentine proaspat mai multe zile atunci cand este depozitat la frigider. Ia o lingura din acest remediu inainte de fiecare masa. Poti consuma amestecul pe orice perioada de timp, deoarece nu are contraindicatii, cu exceptia efectelor sale energizante. Dupa o saptamana sau doua, fa analize ale sangelui – o sa fii placut surprins!
Analize medicale: hemoglobina
Comentarii (1)