News Flash:

Reteta zilei: Un desert delicios cu ciocolata si frisca

21 Iulie 2014
4048 Vizualizari | 0 Comentarii
Un tort care nu trebuie insiropat si merge perfect cu frisca: Tort de ciocolata cu frisca
Portii: 6-8.
Timp de preparare: 25 minute.
Timp de coacere: 30 minute .
Dificultate: simpla.
Ingrediente
6 oua
250 g unt
100 g cacao
6 linguri cu pesmet de biscuiti
esenta de rom
sare
Mod de preparare
1. Freaca untul spuma, apoi impreuna cu zaharul, pana ce acesta nu se mai simte.
2. Adauga galbenusurile unul cate unul, iar la final cacaua cernuta si albusurile batute spuma cu un praf de sare. Imparte compozitia in doua.

Vezi si: Cu ce alt desert racoritor si gustos poti inlocui inghetata
 
3. In prima jumatate, adauga pesmetul si toarn-o intr-o forma unsa cu unt si tapetata. Da la cuptorul preincalzit, la foc slab, vreme de 30 de minute.
4. Pune esenta de rom in cea de-a doua jumatate de compozitie pusa deoparte si pastreaz-o drept crema, scrie ecuisine.ro.
5. Scoate blatul din forma numai dupa ce s-a racorit, asaza-l pe un platou si orneaza-l cu toata crema. Da-l la rece si, de preferat, taie acest tort de ciocolata a doua zi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

desert tort ciocolata frisca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1883 (s) | 23 queries | Mysql time :0.051910 (s)