News Flash:

Reteta zilei pentru desert: Un chec delicios cu ciocolata

20 August 2014
3289 Vizualizari | 0 Comentarii
Acest chec cu ciocolata alba si neagra este un rasfat maxim care se face foarte repede. Este o poveste despre rasfaturi pentru gust si suflet.
Ingrediente
5 oua
125 grame zahar
125 grame unt
125 grame faina
125 grame ciocolata neagra
100 grame ciocolata alba
coaja de la o lamaie

Vezi si: Cel mai bun desert al verii
 
o lingurita rasa de praf de copt
Mod de preparare
1. Incepe prin a unge o tava de chec cu unt. tapeteaza tava cu faina si incalzeste cuptorul la 180° Celsius
2. Separa 4 oua in albus si galbenus. Bate galbenusurile de ou cu zahar si coaja de lamaie pana se albesc. Adauga cel de al cincilea ou si amesteca bine
3. Topeste untul si lasa-l sa se sleiasca bine. cand este rece, dar inca lichid adauga-l peste amestecul de oua. Omogenizeaza bine.
4. Pune faina cernuta si amestecata cu praful de copt si omogenizeaza din nou toata compozitia.
5. Imparte compozitia in doua.

Vezi si: Moduri de a folosi bananele prea coapte
 
6. Topeste cele doua feluri de ciocolata.
7. Intr-o jumate de aluat pune ciocolata neagra (racorita) si amesteca bine. In cealalta jumatate adauga ciocolata alba.
8. Bate spuma albusurile cu un praf de sare si pune cate jumatate in fiecare din cele doua compozitii, scrie femeia.ro.
9. Pune in vasul de copt o parte din compozitia alba, apoi, pe mijloc compozitia neagra si deasupra restul de compozitie alba.
10. Se coace circa 35-40 de minute.
11. Se scoate si se taie numai cand s-a racit foarte bine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec ciocolata desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2679 (s) | 23 queries | Mysql time :0.041325 (s)