News Flash:

Reteta pentru tratarea naturala a diabetului

26 Iunie 2019
384 Vizualizari | 0 Comentarii
diabet

Diabetul se defineste prin cresterea glicemiei pe nemancate ≥126 mg/dl sau a hemoglobinei glicate (HbA1c)≥ 6,5%. Trebuie, insa, sa stiti ca o glicemie peste 109 si sub 126 mg/dl sau HbA1c intre 5,7- 6,4% definesc in prezent prediabetul.

Orice organism viu consuma energie pentru a exista (pentru bataile inimii, pentru respiratie, pentru pastrarea constanta a temperaturii corpului, pentru a se misca etc.). Pentru asigurarea nevoilor energetice ale organismului, majoritatea alimentelor pe care le mancam sunt transformate in glucoza (zahar). Glucoza din sange (glicemia) este indispensabila supravietuirii organismului. Cu toate acestea, atunci cand aceasta (glicemia) creste peste limitele considerate normale, poate deveni periculoasa si se instituie diabetul zaharat. Diabetul este o boala din ce in ce mai frecventa in special in randul populatiei active. Federatia Internationala a Diabetului (IDF) afirma ca 387 milioane de persoane de pe intreg globul au diabet, dintre care 46% sunt nediagnosticate.

Un pahar (200 ml) de ovaz nedecorticat se clateste cu apa rece, se toarna intr-un vas cu capac si se opareste cu 1 l de apa clocotita. Se acopera cu capacul si se lasa sa se infuzeze timp de 12 ore (20:00 – 8:00). Se strecoara prin trei straturi de tifon si lichidul rezultat se bea in trei reprize, timp de o zi. Tratamentul dureaza trei luni, dupa care se face pauza o luna.

Ovazul ramas dupa strecurarea infuziei se da prin masina de tocat carne. Peste masa rezultata se toarna 1 l de apa si se lasa sa fiarba timp de 20 de minute. Se strecoara si se bea. Aceasta fiertura regleaza functiile ficatului la diabetici.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

remedii diabet tratare diabet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014076 (s)