News Flash:

Reteta ceaiului antireumatic

18 Septembrie 2011
2889 Vizualizari | 0 Comentarii

Pentru a prepara un ceai antireumatic aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

- frunze de mesteacan, 2 parti;
- frunze de frasin, 2 parti;
- frunze de ienupar, 0,25 parti;
- coada calului, o parte;
- coaja de salcie, 3 parti;
- pastai de fasole fara seminte, o parte;
- flori de soc, o parte. 

Actiune terapeutica: analgetic, sedativ si diuretic; datorita salicinei are proprietati febrifuge si diaforetice.

Indicatii: adjutant in tratamentul de baza al reumatismului acut si cronic si in guta.

Mod de preparare: intr-un vas cu 1/4 apa in clocot se pune o lingura de ceai si se continua fierberea 1-2 minute, dupa care se ia vasul e pe foc si se lasa acoperit 10-25 minute, se strecoara si se indulceste dupa gust. Se beau 2-3 ceaiuri calde pe zi.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai antireumatic indicatii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020746 (s)