News Flash:

Prepara-ti acasa mustarul cel mai sanatos!

13 Februarie 2015
2268 Vizualizari | 0 Comentarii
Mustarul este un sos pe care il degustam cu placere atunci cand il folosim pentru a asezona diverse preparate din carne sau pentru a pregati alte sosuri care il includ in lista de ingrediente. Cum insa mustarul cumparat din comert are in compozitie si o serie de conservanti care il ajuta sa reziste pe rafturi mai mult timp, este indicat sa pregatim chiar noi, acasa in bucatarie, acest sos delicios.

Mananci frecvent mustar? ATENTIE la cate TOXINE contine un borcanel cu mustar 
Pentru a obtine acest sos, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 3 lingurite de boabe de mustar galben;
- 2 lingurite si jumatate de boabe de mustar brun;
- 80 ml de vin alb;
- o ceapa mica, tocata marunt;
- un varf de cutit de condimente all spice;
- sare si piper dupa gust.

Cum sa folosesti mai des mustarul la gatit 
Pune toate ingredientele intr-un bol din ceramica sau din plastica (evita metalul, pentru ca oxideaza) si lasa-le peste noapte la frigider. A doua zi, pune mixul intr-un blender si omogenizeaza-l, pana cand obtii o pasta. Pastreaza mustarul de casa intr-un recipient inchis ermetic. In acest fel, poti fi sigura ca el ramane proaspat si poate fi consumat vreme de doua saptamani fara nicio grija.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mustarul preparate ingrediente conservanti sos delicios
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2501 (s) | 34 queries | Mysql time :0.055077 (s)