News Flash:

Prea multe kilograme in plus? Porumbul te ajuta!

28 Februarie 2013
1494 Vizualizari | 0 Comentarii
Fiert, copt, în salate sau pur si simplu consumat ca atare, porumbul are o multime de calitati nutritive de care ar trebui sa profitam la maximum. Porumbul este singura planta din familia cerealelor care nu contine gluten, alaturi de orez. Iar într-o alimentatie corecta, cerealele glutenice (marea majoritate) trebuie alternate cu cele non-glutenice - orez si  porumb. Asadar nu consumati porumb doar în sezon când, preparat fiert sau copt, poate constitui gustarea ideala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

porumbul calitati nutritive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3353 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014892 (s)