News Flash:

Planta care aduce beneficii uriase

1 Februarie 2017
4309 Vizualizari | 0 Comentarii
Înca din martie, frunzele de papadie apar pe pajisti, la marginea potecilor, în curti si gradini. Florile ei galbene, proaspete, apar în a doua parte a lunii martie. Papadia este uneori cultivata, dar ea se gaseste din belsug în natura, fara sa ceara îngrijire de la om.

Pe langa curatarea organismului de toxine si numeroasele beneficii asupra sanatatii, papadia stimuleaza arderile din organism, fiind recomandata cu încredere în curele de slabire si mai ales persoanelor care se lupta cu obezitatea. Indiferent de forma în care este consumata - salata, piure, infuzie, pulbere sau tinctura - papadia ajuta la scaderea în greutate, datorita vitaminelor A, B, C, D si H, luteinei si betacarotenului, elemente care stimuleaza pierderea kilogramelor în plus.

Papadia te scapa de toxine 

Actiune terapeutica Scade tensiunea arteriala, elimina excesul de grasime din organism, curata sangele si regleaza circulatia sangvina. Principiile amare ale papadiei reprezinta un adevarat elixir pentru întregul organism: detoxifica, tonifica ficatul obosit, stimuleaza activitatea rinichilor si a intestinelor.

Normalizeaza circulatia sangelui, fiind indicate ȋn toate afectiunile în care exista dereglari glandulare (mareste secretia glandulara). Salata de papadie Se culeg de la papadie frunzele tinere si cat mai fragede din rozeta bazala a plantei (15 - 25 de frunze). Se spala cu apa rece, se taie si se amesteca bine cu cateva frunze de salata verde, si patrunjel si marar tocat.

- Se consuma 2 - 3 portii de salata pe zi, pe stomacul gol, cu 15 - 20 minute înainte de masa principala, în cure de 4 - 5 saptamani. Piure de papadie Frunzele de papadie proaspete si bine spalate se dau prin mixer, pana cand se transforma într-o pasta. Se continua cu adaugarea sucului proaspat de lamaie, putin ulei de masline sau mustar.

Cura cu papadie, foarte buna pentru ficat 

- Se consuma 2 - 3 astfel de portii pe zi, între mese, sau ca garnitura la preparate din carne, în cure de 4 - 5 saptamani. Infuzie de papadie 2 lingurite de frunze de papadie uscata se adauga la o cana (250 ml.) cu apa. Se lasa sa dea în clocot 2-3 minute, dupa care vasul se acopera si se lasa la infuzat, în rapaus, timp de 10 minute. La final, se strecoara. Nu se îndulceste.

- Se administreaza 3 cani pe zi dintre care una dimineata, pe stomacul gol, în cure de 4 saptamani, cu pauza de o saptamana. Papadia elimina excesul de grasime.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

papadia stimuleaza arderile
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020990 (s)