News Flash:

Patrunjelul face minuni pentru sanatate

9 Ianuarie 2014
2780 Vizualizari | 0 Comentarii
Patrunjelul are un continut ridicat de nutrienti si 0 kilocalorii, motiv pentru care medicii recomanda sa fie consumat in cantitati mari, alaturi de orice alta leguma, scrie stirileprotv.ro.
Pe langa folosirea lui drept condiment la mancaruri gatite, din patrunjel se poate face si salata, care este o optiune sanatoasa pentru sezonul rece. Iata cum se prepara:
Patrunjelul este bogat in acid folic, un nutrient important in prevenirea cancerului. In plus, patrunjelul are si foarte multa vitamina C, pe care organismul nu o poate produce.
"Patrunjelul contine cam de 4 ori mai multa vitamina C decat portocalele. Si contine mai mult fier decat spanacul", a declarat dr. Andreea Dragomirescu.
"Clorofila este unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali care genereaza viata in interiorul celulelor plantelor, iar odata ajunsa in interiorul corpului uman genereaza acelasi lucru", a declarat dr. Serban Damian.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjelul nutrienti kilocalorii leguma condiment mancaruri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014148 (s)