News Flash:

Oua coapte cu ciuperci si parmezan, o idee perfecta pentru un mic dejun sanatos si satios

25 Ianuarie 2016
2659 Vizualizari | 0 Comentarii
O reteta delicioasa de mic dejun cu oua pe care trebuie sa o incerci cuprinde un mix caruia cu greu ii vei putea rezista. Din el nu lipsesc ciupercile si parmezanul. Ingrediente de care ai nevoie: 
- 300-400 g de ciuperci;
- o lingura de ulei de masline;
- 4 oua;
- 2-3 lingurite de parmezan ras;
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Spala si marunteste ciupercile, dupa care soteaza-le in putin ulei de masline pana cand se evapora lichidul lor, aproximativ 6-8 minute.
La final, presara sare si piper peste ciuperci si amesteca-le bine, apoi pune-le in niste vase pe care le poti introduce in cuptorul incins. Sparge cate doua oua in fiecare recipient, pune parmezan ras pe deasupra si introdu preparatul in cuptor. Lasa la cuptor in jur de 10 minute. Inainte de servire, presara si patrunjel taiat marunt pe deasupra.

reteta ciupercile parmezanul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035627 (s)