News Flash:

O gustare pentru dupa-amiaza, gata in 5 minute

29 August 2014
1989 Vizualizari | 0 Comentarii
FrenchToast
Pain perdu in franceza sau friganea, asa cum se numeste in romana, este o gustare foarte simpla, ideala pentru un desert, un mic dejun sau o gustare pentru dupa-amiaza. Feliile coapte se servesc cu o sumedenie de toppinguri: gem, marmelada, unt, miere, sirop de artar, sirop aromat de fructe, sos de mere, frisca, fructe, ciocolata, Nutella, zahar, iaurt, zahar pudra, bacon, branza, inghetata, diferite nuci sau alte topping-uri similare.

Mancarea biblica miraculoasa care ne vindeca de boli 
Trebuie sa eviti painea de sandvis alba si cea rustica, plina de gauri mari si cruste groase. Feliile trebuie sa nu fie mai subtiri de 2 cm si mai groase decat 3 cm. Amestecul de lapte si oua prin care treci feliile de paine trebuie sa fie ca o crema. De asemenea, este indicat sa folosesti oua de calitate. Poti adauga scortisoare sau vanilie in crema de ou pentru o aroma mai intensa. De asemenea, poti sa renunti la zaharul din compozitia cremei si sa adaugi legume, parmezan, sunca sau pui.

Descopera ingredientele unui desert sanatos preparat acasa 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pain perdu friganea desert mic dejun dupa-amiaza toppinguri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1856 (s) | 34 queries | Mysql time :0.056274 (s)