News Flash:

O feriga care creste in Romania, un posibil leac pentru cancer si boli cauzate de radiatii nucleare

4 Iunie 2016
2018 Vizualizari | 0 Comentarii
O varietate de feriga care creste pe dealurile comunei Curtea (judetul Timis) a devenit atractia cautatorilor de remedii pentru cancer si alte boli. O delegatie nord-coreeana, condusa de Kim Hak Su, am­ba­sadorul interimar al tarii asiatice la Bucuresti a venit pana in localitatea timiseana pentru a recolta mostre din feriga care creste pe dea­lurile comunei, aproape de Drumul National 68 A, la iesirea din satul Cosava.

Coreenii cred ca feriga de Curtea are proprietati unice, in special pentru tratarea bo­lilor cauzate de radiatiile nu­cleare. "Feriga este cel mai bun medicament tra­di­tio­nal in tara noastra. In primul rand are proprietati impotriva com­baterii can­ce­ru­lui si e­limina materiile ra­dio­ac­ti­ve pe care le poate a­cu­mula corpul omenesc prin man­care sau alte for­me. Feriga creste in special in zone un­de exista zacaminte de uraniu", a declarat ambsa­do­rul interimar Kim Hak Su.

Dealul dintre Co­­sava si Homojdia este a­co­perit in totalitate cu a­ceastă planta, printre putine­le care se dezvolta acolo.
Pentru a verifica proprietatile plantei din Timis, asiaticii au recoltat mai multe plante pentru a le trimite in Coreea de Nord la analize.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2410 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014299 (s)