News Flash:

Micul dejun de care nu te vei satura: french toast la caserola

11 Ianuarie 2015
972 Vizualizari | 0 Comentarii
O reteta de rasfat pentru weekend, cu care multumesti sase persoane deodata recomandata de foodstory.ro. Ai nevoie de: 
170g unt nesarat
300g zahar brun
2 lingurite scortisoara macinata
1 paine alba feliata, cu coaja inlaturata

Inca o dovada ca micul dejun e esential pentru sanatate 
475 ml lapte integral
6 oua mari
200g fructe de padure
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 170 grade Celsius. 
Topeste untul intr-o tigaie mica, la foc mediu. Pune aici zaharul si 1 lingurita de scortisoara. Amesteca bine pana devine totul o pasta. Intinde pasta pe fundul unei caserole si pune deasupra feliile de paine in doua straturi. Intr-un bol, amesteca ouale, laptele si cealalta lingurita de scortisoara. Apoi, intinde acest amestec peste feliile de paine, in caserola. Lasa totul la cuptor 30 de minute. La servire, decoreaza totul cu fructe de padure.
7 variante de mic dejun care nu-ti afecteaza silueta 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta rasfat weekend
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1869 (s) | 23 queries | Mysql time :0.046029 (s)