News Flash:

Maceratul la rece

10 August 2012
1935 Vizualizari | 0 Comentarii
Maceratul la rece se obtine din planta uscata si maruntita, sau din mai multe plante amestecate, in proportiile indicate de medic, din care se pune numarul de lingurite indicat pentru fiecare caz in parte la 1 cana de apa si se lasa la macerat 6 ore, de seara pana dimineata, se strecoara si se consuma.

Se poate face si o cantitate mai mare, necesara pentru o zi intreaga (de exemplu 3 cani), respectandu-se proportiile, se strecoara iar restul ce va fi consumat mai tarziu se tine la frigider. Se scoate cate o cana cu o ora inainte de consumare pt. a ajunge la temperatura camerei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

proportiile consumat frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015607 (s)