News Flash:

Maca - planta tonica atat pentru barbati cat si pentru femei

28 Septembrie 2017
7955 Vizualizari | 4 Comentarii

Maca (Lepidium meyenii) este o plantă originară din Peru, cunoscută de mii de ani ca fiind un tonic puternic pentru sănătate în general şi pentru reglarea funcţiilor sexuale în particular. Populaţiile sud americane o consumă în mod regulat şi în cantităţi generoase, proba timpului dovedind irevocabil lipsa oricăror efecte secundare nedorite. Planta este dealtfel una din puţinele care rezistă şi se înmulţeşte în condiţiile aspre de relief şi climă din Peru.

În vremurile moderne, planta a fost studiată pentru efectele pozitive aduse asupra sistemului sexual atât la bărbaţi cât şi la femei, beneficiile fiind obţinute fără a influenţa echilibrul hormonal, aşa cum o fac negativ medicamentele de sinteză. Comunitatea ştiinţifică recunoaşte că studiile pentru Maca sunt încă într-o fază incipientă însă le fel de bine acceptă rezultatele confirmate, deşi mecanismele în care lucrează planta nu sunt încă pe deplin înţelese. Observaţiile clinice au observat o îmbunătăţire a echilibrului hormonal masculin (din punct de vedere al fertilităţi şi a funcţiei erectile), o îmbunătăţire a cantităţii şi calităţii spermei precum şi a mobilităţii spermatozoizilor. Suplimentar, s-a constatat şi un efect vasodilatator împreună cu reducerea volumului prostatei, plus menţinerea unui flux urinar normal fără a scădea nivelul testosteronului!

Datorită faptului că Maca nu acţionează prin intermediul hormonilor sintetici sau exogeni (introduşi în corp din surse externe acestuia), efectele benefice au fost înregistrate şi în cazul femeilor: îmbunătăţirea echilibrului natural hormonal feminin (fertilitate, libidou, menopauza), susţinerea producţiei normale de progesteron la nivel ovarian, îmbunătăţirea lubrifierii vaginale şi acţiunea protectoare asupra densităţii osoase după menopauza.

Suplimentar şi independent de îmbunătăţirea funcţiilor sexuale, subiecţii testaţi au raportat o îmbunătăţire a stării de spirit, o creşterea a vitalităţii şi a capacităţii de adaptare în general. Analizele au confirmat şi o creştere a acţiunii serotoninei şi acetilcolinei la nivel cerebral dar şi rezultate în protejarea neuronilor de efectul radicalilor liberi.

Cel mai nou supliment alimentar disponibil în România destinat bărbaţilor activi, PREGNOLONE, conţine Maca alături de o serie de ingrediente atent selecţionate pentru susţinerea antrenamentelor de forţă şi a unui stil de viaţă dinamic: Tribulus Terrestris, extract de embrion de ou, extras de Floarea Pasiunii, extras de Saw Palmeto, larve de trântori, Spirulina, ZMA şi ALFAALFA.

Produs în Belgia sub licenţa Balkan Pharmaceuticals, PREGNOLONE (hyperlink primul articol despre Pregnolone) garantează un conţinut de 75 mg/porţie de extract de maca de cea mai bună calitate, verificat în permanenţă în laboratoarele producătorului.

O cutie de PREGNOLONE, suficientă pentru 30 de zile, costă 124 de lei, suplimentul putând fi achiziţionat în România prin www.fit4pro.ro sau în centre sportive selecţionate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

maca tonic puternic libidou progesteron pregnolone
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (4)

Dan  | #11142
Eu pentru imbunatatirea performantelor sexuale folosesc un supliment ce se numeste vigrax. Produsul e natural si creste rezistenta in timpul actului sexual.
Catalin  | #11243
Sunt foarte multe produse pe baza de maca care sunt folosite de regula pentru imbunatatirea performantelor sexuale. Cand ne decidem sa facem o cura cu produse de acest gen e important sa ne documentam sau sa intrebam despre eventualele efecte adverse ce le pot provoca.
Geony  | #14757
Produsele pe baza de maca sunt foarte bune pentru ca ele pot sa contribuie destul de mult la imbunatatirea performantelor sexuale. O viata sexuala satisfacatoare poate sa ne ajute sa avem o armonie sporita in cuplu.
Geony  | #14830
Produsele pentru potenta sunt foarte bune, dar conteaza foarte mult si ceea ce mancam si exercitiile fizice pe care le facem.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026694 (s)