News Flash:

Lista medicilor admisi la a doua specialitate, cu taxa

1 Iunie 2012
3090 Vizualizari | 0 Comentarii

Ministerul Sanatatii a publicat lista medicilor inscrisi in cea de-a doua specialitate, cu taxa, sesiunea mai 2012.

Medicii, dentistii si farmacistii admisi la programul de pregatire in cea de-a doua specialitate, in regim cu taxa, vor incepe programul de pregatire de la 1 iunie, cu stagiul de baza. Pentru a primi carnet si adresa de stagiu, cadrele medicale si farmacistii admisi in program se vor prezenta la sediul Ministerului Sanatatii, incepand cu data de 6 iunie.

Desfasurat in regim cu taxa, programul de pregatire are aceeasi calitate a pregatirii de specialitate ca si programul de rezidentiat in specialitatea respectiva.

Potrivit metodologiei, stagiile de pregatire efectuate in prima specialitate, similare ca durata si continut, care se regasesc in curriculum-ul de pregatire al celei de a doua specialitati, se echivaleaza, iar echivalarea este facuta de catre institutiile de invatamant superior medical care organizeaza rezidentiat.

Puteti consulta lista candidatilor pe centre universitare aici. In conditiile in care numarul solicitarilor pe o anumita specialitate va depasi numarul de locuri acordate, coordonatorul de program are dreptul sa organizeze teste de selectie. Avizul de inscriere va fi primit de catre candidatii care se claseaza in limita numarului de locuri aprobate.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019893 (s)