News Flash:

Licoarea tibetana perfecta in vindecarea a sute de boli

7 Februarie 2015
5382 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceaiul Pu erh
Ceaiul de unt este un veritabil elixir in Tibet si India. Acesta se prepara prin fierberea ceaiului de pu-erh in apa timp de mai multe ore pana cand se produce un ceai fermentat de culoare inchisa, care are o aroma foarte pamanteasca. Acest ceai este apoi amestecat cu unt de iac si ocazional cu lapte de iac pentru a forma un ceai cremos si spumos. 

Cititi si: Este sau nu sanatos UNTUL? Afla aici ce spun specialistii in nutritie 
Pentru prepare aveti nevoie de: ceai Pu-erh, condimente (cum ar fi ghimbirul, piperul negru, cuisoarele, cardamonul si chimenul dulce), unt de buna calitate, ulei de nuca de cocos, lapte, miere.

Cititi si: De ce este bun untul de cacao pentru piele 
Puneti condimentele timp de 20 de minute la fiert. In ultimele cinci minute adaugati ceaiul si apoi strecurati compozitia. Adaugati untul si laptele, amestecati bine si la final adaugati si miere, dupa gust. 
De ce este sanatos acest elixir? Untul este bogat in acid linoleic, vitamina A, vitamina K, nutrienti esentiali in sanatatea oaselor, inimii si sistemului reproductiv.

Cititi si: Untul nu-ti imbolnaveste inima daca stii cum sa-l alegi 
Ghimbirul si piperul negru sunt antioxidanti foarte puternici si au proprietati antibacteriene. Ceaiul Pu-erh ridica colesterolul bun si il reduce pe cel rau. 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

elixir tibet india
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020523 (s)