News Flash:

Ingredientul-minune care face din pizza o mancare excelenta

26 Februarie 2017
1689 Vizualizari | 0 Comentarii
pizza
Poti sa faci pizza fara un blat care are la baza faina si drojdia. Acum exista un ingredient extrem de simplu, nu contine gluten si il poti folosi pentru a inlocui faina.
Acum sigur te intrebi care este acest ingredient si cum este posibil sa faci blatul de pizza fara sa folosesti faina. Ei bine, acest lucru este posibil si vei fi incantata de rezultat. in plus, daca mai pui la socoteala faptul ca aceasta pizza este una cu un continut redus de calorii, cu siguranta ca esti deja tentata sa o incerci.
Ingredientul minune care inlocuieste faina este conopida, insa nu te speria, deoarece blatul tau nu va avea deloc gust de conopida. Dupa ce ai copt blatul timp de 15 minute la cuptor esti libera sa pui deasupra topping-urile preferate pentru a obtine o pizza delicioasa. Mozzarella, parmezanul, rosiile cherry, ciupercile, porumbul, ardeii, broccoli, ceapa, tonul, frunzele proaspete de busuioc, oregano si feliile de salam uscat sunt cateva dintre ingredientele pe care le poti folosi pentru a face combinatii pe gustul tau. La final presara cateva frunze proaspete de rucola pentru a adauga si verdeturi proaspete.
Iata cat de simplu poti sa faci acest aluat pentru pizza din conopida:
1 conopida, maruntita cu robotul pana obtii textura de orez
1/4 cana cu parmezan razuit
1/4 cana cu mozzarella
1 ou
sare
pulbere de usturoi
oregano sau busuioc.
Cuptorul se preincalzeste la 250 de grade Celsius
Conopida maruntita se prepara la abur cateva minute sau in cuptorul cu microunde timp de 4-5 minute.
Dupa ce s-a racit putin, se pune intr-un prosop si se scurge foarte bine de apa.
Conopida scursa se amesteca cu oul, parmezanul, mozzarella, pulberea de usturoi si condimentele.
Se intinde aluatul in tava pentru copt tapetata cu hartie si se coace singur timp de 15 minute in cuptorul incins.
Dupa ce s-a rumenit se scoate, se intinde putin sos de rosii si se pune toppingul dorit (branza, ciuperci, ceapa, rosii, busuioc, salam uscat).
Se introduce la cuptor pentru inca 15 minute. 
Acum ca stii cum sa faci acest aluat de pizza care nu ingrasa, descopera si cateva idei pentru a face cele mai bune combinatii de topping!
sursa: eva.ro

faina drojdia gluten ingredient conopida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1899 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032105 (s)