News Flash:

Infuzia care te scapa de grasimea nedorita

23 Februarie 2015
4984 Vizualizari | 0 Comentarii
ceai de ghimbir
Ghimbirul contine calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidrati, fibre alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C, E si B6. Uleiurile volatile din ghimbir ii ofera gustul si mirosul sfecific. Acestea au efecte analgezice, sedative si antitermice, dar si favorizeaza miscarea muschilor tractului gastrointestinal, contribuind la o mai buna digestie.

Citeste si: GHIMBIRUL, foarte bun pentru accelerarea metabolismului 
Cei care adauga ghimbir in mancaruri au o senzatie de satietate mai lunga dupa o masa si reusesc sa manance mai putin la urmatoarea masa. Ghimbirul regleaza si accelereaza tranzitul intestinal, uleiurile volatile ajuta la arderea rapida a grasimilor. Acesta constipatia, o afectiune care sta la baza supraponderabilitatii.

Citeste si: Bea ceai de ghimbir si tii multe boli la distanta 
Asadar, intr-un termos, pune 1,5 l de apa clocotita, 1-2 lingurite de ghimbir proaspa ras si o lamaie taiata felii. Dupa 4-6 ore poti consuma din ceaiul preparat. Bea cate o cana cu 30 de minute inainte de fiecare masa. Poti adauga si cate o lingurita cu miere.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbirul calciu fier magneziu mangan potasiu proteine carbohidrati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 23 queries | Mysql time :0.046839 (s)