News Flash:

In ce consta vindecarea reconectiva

3 Noiembrie 2018
232 Vizualizari | 0 Comentarii

În secolul vitezei, cand lucrurile se deruleaza prea rapid, totul pare ca trece pe langa noi. Însa, în mod paradoxal, la nivel propriu tot mai multi oameni simt ca stagneaza si ca nu mai reusesc sa realizeze ceea ce-si doresc, sa evolueze într-o forma sau alta. În acest context, nu putini sunt cei care au impresia ca nu îsi mai gasesc starea, locul si calea. De multe ori, pe termen scurt, se pot îmbunatati unele aspecte ale vietii, dar dupa un timp, ciclic, suntem în acelasi loc si în aceeasi stare. Cati dintre voi simtiti asta? Cati dintre voi nu ati avut macar odata impresia ca parca sunteti deconectati de la realitatea pe care ati vrea sa o traiti? 

Reconectarea. Prin Reconectare se creeaza conditiile pentru evolutia personala accelerata la fiecare nivel: fizic, mental, emotional sau spiritual. Într-un fel simplu exprimat, Reconectarea înseamna posibilitatea de evolutie accelerata a fiintei umane care alege sa se dezvolte pe aceasta cale. Liniile energetice ale corpului nostru, la origine liniile meridiane denumite uneori si linii de acupunctura, erau conectate la liniile care înconjoara planeta precum si la reteaua energetica universala, legandu-ne cu întreg universul. În decursul timpului, din motive putin stiute si întelese de cei mai multi dintre noi, ne-am deconectat de la aceste trasee energetice. Reconectarea introduce noile "linii axiatonale", care ne dau posibilitatea de a atinge niveluri vibrationale unice si frecvente de vindecare.

Reconectarea înseamna evolutia noastra introdusa prin schimbul de lumina si informatie, prin reconectarea spiralelor de ADN si reintegrarea stringurilor. Reconectarea se faciliteaza o singura data în viata, consta în doua sedinte diferite, de obicei în zile consecutive si se desfasoara doar în prezenta solicitantului. Practicienii care pot facilita Reconectarea se numesc Practicieni. În Romania exista practicieni de Vindecare Reconectiva de mai bine de 10 ani, la care au apelat mii de oameni, care astfel si-au schimbat viata în bine. Despre Vindecarea Reconectiva se considera ca ne poate lega cu universul si cu esenta noastra divina. Vindecarea Reconectiva se înscrie, mai degraba, în sensul vindecarii prin spirit sau prin spiritualitate. Ceea ce se întampla ar putea fi definit cel mai bine ca "un schimb de informatii la nivel spiritual cu universul, cu Sursa".

Vindecarea Reconectiva nu este o atingere vindecatoare, terapeutica, nu este Reiki, Johrei, Jin Shin sau Qi Gong. De fapt, nu seamana cu nicio tehnica pe care ati întalnit-o pana acum. Ba chiar am spune ca Vindecarea Reconectiva nu este deloc o tehnica. Corect spus este ca Vindecarea Reconectiva transcende tehnica. Vindecarea Reconectiva depaseste cu mult ceea ce numim de obicei vindecare energetica si nu este vorba nici macar de "vindecare prin credinta", deoarece nici nu trebuie sa credeti în acest proces pentru ca el sa functioneze. Odata refacute legaturile cu universul pe calea frecventelor reconective, acesta stie cum sa restabileasca starea de echilibru la toate nivelele fiintei noastre si sa sprijine accelerarea evolutiei personale.

Trebuie înteles ca Vindecarea Reconectiva nu înseamna un pacient întins pe masa si un "vindecator" care îndruma energia în corpul acestuia ori cauta zonele de congestie. NU! Vindecarea Reconectiva este o calatorie, nu un punct de sosire. Procesul de vindecare nu se încheie la finalul sedintei, el continua si dupa ce sedinta s-a încheiat. Prin Vindecarea Reconectiva, poti sa progresezi mereu si sa fii azi mai bun decat ai fost ieri. si, poate cel mai important lucru de stiut despre Vindecarea Reconectiva este ca nu se va petrece cat ai bate din palme. La fiecare persoana, procesul de restabilire a echilibrului este propriu: uneori vindecarea este instantanee, alteori procesul vindecarii este mai îndelungat. Vindecarea Reconectiva este ceva ce se regleaza între propria persoana si univers. Toti oamenii se pot vindeca, dar nu neaparat la modul clasic în care întelegem cuvantul "vindecare".

Recunoscand ca "vindecarea" înseamna reconectarea cu perfectiunea universului, este necesar sa întelegem ca universul stie ceea ce avem nevoie cu adevarat. S-ar putea, asadar, ca ceea ce avem nevoie cu adevarat sa nu corespunda cu ceea ce asteptam sau credem ca ne dorim. Acest proces vizeaza fiinta umana în ansamblul ei, la toate nivelurile ei. Mai simplu, nu se vindeca boala sau infirmitatea, ci se vindeca persoana. În Vindecarea Reconectiva se recomanda sa se lucreze trei sedinte, indiferent daca se fac în prezenta solicitantului sau la distanta. sedintele de Vindecare Reconectiva pot fi solicitate Practicienilor de Baza de Vindecare Reconectiva, care au aceasta calificare ca urmare a absolvirii Programelor oferite de The Reconnection în acest scop.

Dovezi stiintifice despre Vindecarea Reconectiva. La nivel mondial, comunitatea stiintifica manifesta un mare interes pentru Vindecarea Reconectiva. Dr. Eric Pearl, un medic american, promotorul acestei forme de vindecare, este si cel care a descoperit cum functioneaza frecventele reconective. De-a lungul anilor, el a lucrat cu zeci de cercetatori pentru a încerca sa afle în profunzime tainele Vindecarii Reconective. De asemenea, dr. William Tiller, autor a numeroase lucrari de specialitate si personaj în filmul "What the Bleep do we know", a încheiat o faza de cercetari asupra Vindecarii Reconective. Pe parcursul acestora a fost descoperit si faptul ca o forma puternica si extinsa de energie, lumina si informatie a fost prezenta în sala în care s-a tinut seminarul de Vindecare Reconectiva si care a ramas în tot timpul cat s-a desfasurat acesta.

Studii universitare, inclusiv cele facute la Universitatea din Arizona, au identificat si confirmat existenta acestor frecvente. Un alt medic cunoscut la nivel international, dr. Richard Gerber, a facut cercetari în acest domeniu. El a scris o carte care la scurt timp a si devenit best-seller, "Medicina Vibrationala", în care a explicat din punct de vedere stiintific vindecarile bazate pe energie si frecvente. De-a lungul ultimilor douazeci de ani, dr. Eric Pearl a facilitat sute de vindecari documentate, în care s-au folosit aceste frecvente nou descoperite. Aproape o suta de mii de oameni au fost pregatiti în toata lumea pentru a lucra cu aceste frecvente si sunt practicieni de Vindecare Reconectiva si Reconectare. Multi dintre acestia sunt medici cu pregatire alopata, cadre medicale medii, terapeuti, chiropracticieni si cercetatori, dar majoritatea sunt oameni care nu au pregatire în domeniul medical.

Vindecarea Reconectiva a fost folosita pentru marirea performantelor la nivelul competitiilor olimpice si nu numai. Afectiunile si disfunctiile care au fost vindecate prin aplicarea corespunzatoare a acestor frecvente, includ diferite forme de cancer, simptome legate de SIDA, de oboseala cronica, scleroza multipla, epilepsie, artrite, malformatii din nastere, paralizie, iar lista poate continua. De Vindecarea Reconectiva poate beneficia oricare persoana, inclusiv copii, dar este la fel de benefica si cand este aplicata pentru vindecarea animalelor. Un lucru îmbucurator pentru cei care nu se pot deplasa sau nu pot ajunge la un practician din alte motive, este acela ca sedintele de Vindecare Reconectiva se pot face si la distanta. si, adesea, pacientii sesizeaza vindecarea imediat sau la scurt timp de la sedinta.


 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vindecare reconectiva mental emotional spiritual frecvente energie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1420 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020046 (s)