News Flash:

Grau germinat cu nuci, o mancare sanatoasa pentru iubitorii de hrana vie

25 Iulie 2016
564 Vizualizari | 0 Comentarii
Grau germinat cu nuci
Graul incoltit se poate folosi cu rezultate foarte bune in toate starile de demineralizare, anemie, astenie fizica si intelectuala, crestere, rahitism, tuberculoza, sarcina, alaptare. Taratele de grau (foarte bogate in vitamine, enzime, minerale) sunt recomandate zilnic in bucataria fara foc, preparate in zeci si sute de feluri, cu diferite adaosuri si in combinatii diferite ca sa fie consumate cu placere.

Cum sa consumi grau bulgur mai des
 
Aceasta reteta universala constitute o masa pentru cei ce consuma hrana vie, in bucataria fara foc.
Ingrediente: 100 g grau germinat si bine maruntit (trecut prin masina de macinat nuci), 25 g miere, 25 g nuci sau alune (ulei de masline, pentru hepatici si biliari), 500 g mere sau alte fructe.
Preparare: Germenii de grau se amesteca cu mierea, nucile (taiate cu cutitul sau macinate) si merele date pe razatoare (cu tot cu coaja). Cine doreste, poate adauga diferite arome, dupa gust. Se consuma imediat ce a fost preparat.

graul incoltit demineralizare anemie astenie fizica crestere rahitism
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033862 (s)