Local

Maviov – Marca seductiei

Publicat: 09 apr. 2000
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maviov - Marca seductiei
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:11580;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•str. Stefan cel Mare si Sfant nr. 4, Bloc Guliver, sc. B, ap. 1; TEL 032-216923

Sub conducerea maestrului stilist Ovidiu Cristea, in anul 1992 se deschidea la Iasi unul dintre cele mai apreciate saloane de coafura. Cu trecerea anilor, stilul lui Ovidiu Cristea a ramas inconfundabil. Asa ca si in primavara 2000, rafinamentul si euforia tinereasca se regasesc in mod fericit la Maviov.
Prezent in paginile mai tuturor revistelor de gen din Romania, stilistul iesean detine un palmares impresionant: stagii de pregatire in Germania, Olanda si Anglia; aparitii la celebrele lansari de moda ale caselor Catalin Botezatu, Wanda sau Nanette, colaborari cu faimoasele top modele Diana Pistaru si Gabriela Silaghi; cel mai bun colorist al anului, Gala Wella ’98 si culminand cu diploma de absolvent al Academiei Vidal-Sassoon din Londra, obtinuta in urma unui stagiu de pregatire de 6 luni. ,,Cursurile sunt tinute de mari maestri in xhigh-hair styllinga. Este o sansa pentru un roman sa frecventeze o asemenea institutie. Gratie acestui fapt, Studio Maviov poate aduce in Iasi ultimele culori si tehnici de tunsori la nivel mondial”, ne-a declarat dnul Ovidiu Cristea.
Dupa spusele stilistului, cea mai valoroasa investitie este in tehnica. Sunt folosite doar produse de calitate, profesionale, ale marilor marci Wella, Joico, K.M.S. Instrumentele de tuns sunt de firma, utilizandu-se foarfeci Tondeo, din otel special. Unul singur costa 3 milioane de lei.
La Studio Maviov insa, imbinarea intre tehnica si maiestria specialistului este evidenta. Pentru acest sezon vi se propun combinatii uluitoare de culori ce pun in valoare tunsori geometrice. Se poarta mult paneluri disconecte, volume asimetrice. Parul scurt revine la moda. De asemenea, coafurile texturate in varful capului sau volumele create cu ajutorul solutiilor de permanent. Sunt adoptate tehnicile de stylling free hand, slice sau point-cut.
„Clientul trebuie sa se simta bine si in siguranta la noi”, ne-a marturisit maestrul Ovidiu Cristea. Grija ca totul sa iasa O.K. se oglindeste in felul cum acesta cantareste culorile cu balanta electronica sau se preocupa de mentinerea unei atmosfere relaxante, tineresti, foarte departe de ce se intampla pe vremuri intr-o frizerie.
Modul de lucru occidental este principala caracteristica a studioului de coafura Maviov iar munca depusa de styllerul Ovidiu Cristea impune in marea familie a modei romanesti inca un nume din peisajul iesean.
Daniel Alexandru BARLIGA

Adauga un comentariu