News Flash:

Farmaciile Ropharma - Care sunt cauzele dereglarii florei intestinale?

14 August 2019
100 Vizualizari | 0 Comentarii
Ferzym Plus

Flora intestinală sau microbiota intestinală reprezintă totalitatea microorganismelor ce asigură o bună funcționare a digestiei și chiar o imunitate puternică.  Funcțiile florei intestinale asigură sinteza substanțelor esențiale, previne răspândirea bacteriilor străine în organism, asigură digestia carbohidranților, previne și tratează maladiile și în cele din urmă previne alergiile. Motiv pentru care o floră intestinală stabilă și puternică este esențială.

Cauzele ce pot determina dereglări ale florei intestinale sunt:

·         Administrarea de antibiotice, mai ales pe cale orală,

·         Consumul de laxative,

·         Consumul de alimente contaminate cu microorganisme,

·         Alimentația prelungită prin perfuzii,

·         Scăderea acidității sucului gastric,

·         Operații chirurgicale pe tubul digestiv,

·         Scăderea imunității.

Totuși, pe lângă cauzele medicale enunțate mai sus există și câteva cauze de distrugere a florei intestinale ce au legătură cu stilul nostru de viață:

·         Obiceiuri alimentare,

·         Stresul,

·         Depresia,

·         Deficitul de proteine din alimentație,

·         Fibrele alimentare în exces în alimentație.

După cum poți vedea, factorii ce pot cauza sau contribui la distrugerea florei intestinale sunt multipli, de aceea este atât de necesar să avem grijă să ne menținem echilibrul florei intestinale.

Pe lângă un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată prin care să-i oferi corpului întreg aportul necesar pentru o bună funcționare este necesară o cură de reechilibrare sau de menținere a echilibrului florei intestinale. Cu ajutorul unor suplimente alimentare destinate florei intestinale cu siguranță problemele tale se vor rezolva. Totodată, în cazul în care îți dorești să te ții departe de un dezechilibrul florei intestinale suplimentul alimentar Ferzym Plus îți va veni în ajutor.

Ferzym Plus este un supliment alimentar pe bază de fermenți lactici, vitamine, lăptișor de matcă, fibre vegetale și morcov. Modul de administrare este de 1-3 capsule pe zi, iar pentru protecția din timpul unui tratament cu antibiotice se recomandă administrarea la un interval de 2 ore după administrarea antibioticelor și încă o săptămână după încetarea tratamentului. Cititi cu atentie prospectul.

Ferzym Plus este disponibil in Farmaciile Ropharma si pe www.ropharma-healthcare.ro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017077 (s)