News Flash:

Faina de grau da dependenta: paine delicioasa fara gluten

3 Ianuarie 2015
1750 Vizualizari | 0 Comentarii
gluten
Partea de gliadina din proteina de gluten are puternice proprietati ce dau dependenta, simuland efectele opiaceelor asupra receptorilor cerebrali. Acest lucru creeaza pofta pentru tot mai mult gluten, facand din grau cereala indragita a corporatiilor alimentare, intrucat acestea pot determina clientii sa cumpere in mod repetat doar prin simpla includere a graului in produsele lor.
Prezenta gliadinei in grau mai alimenteaza si epidemia de obezitate, intrucat oamenii continua sa revina pentru tot mai mult grau, iar efectele periculoase ale graului continua sa se inmulteasca si sa se potenteze reciproc.

Mituri despre dieta fara gluten 
Iata cum sa faci o paine delicioasa fara gluten
Ingrediente:
1 ½ cani de faina de migdale
¾ cana de tapioca
o cana de seminte de in rasnite
½ lingurita de sare fina de Himalaya
½ lingurita de bicarbonat de sodiu
1 lingurita de miere cruda (bruta, neprelucrata)
1 lingurita de otet din cidru de mere
½ lingurita de ulei organic din nuca de cocos, pentru ungerea tavii
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gliadina gluten dependenta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1915 (s) | 34 queries | Mysql time :0.053204 (s)