News Flash:

Diferenta nutritionala intre oul alb si cel cu coaja maro

3 Mai 2016
3397 Vizualizari | 1 Comentarii
Exista o diferenta intre ouale albe si cele cu coaja bruna: valoarea nutritionala. Oul alb are mai multi acizi grasi decat cel brun. Asadar ouale albe au o cantitate mai mare de grasime, dar asta nu este neaparat rau, sustin medicii. Cum sa le mancam pentru a beneficia de toate elementele nutritive? Proteina perfecta din ou, albusul, poate fi absorbita doar daca e perfect coagulata. In schimb, spune nutritionistul Mihaela Bilic, galbenusul e bine sa fie moale.

Cate oua putem manca pe zi fara riscuri

Cu ce putem asocia ouale

Pe de alta parte, galbenusul moale nu se consuma cu paine sau cu alt fainos - spre exemplu mamaliga. Nutrientii nu pot fi absorbiti. Asadar, cea mai buna combinatie este ou cu legume, verdeturi alaturi.

In cazul copiilor mici, regula e simpla. Carnea, ouale si branzeturile contin toti cei opt amino-acizi esentiali, indispensabili vietii. Pentru un organism tanar nu se recomanda dublarea lor. De exemplu, nu puneti in aceeasi farfurie carne cu branza sau branza cu oua, de exemplu. Ori, cea mai toxica varianta - carne cu branza si cu ou.

Ouale pot fi congelate. 8 lucruri surprinzatoare despre oua pe care trebuie sa le stii

acizi grasi galbenusul moale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Dorina  | #8111
Simplu de utilizat! Si castigi repede! Dureaza putin timp sa te instruiesti, apoi pornesti sistemul care deja functioneaza, e probat! Ai nevoie doar de ceva timp liber si de un calculator cu conexiune la internet. Incepe acum, pentru ca oferta este proaspata! Solicita informatii la adresa de email: cochintudorina@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020670 (s)