News Flash:

Dieta anti-imbatranire a Anei Aslan, femeia care a descoperit elixirul tineretii

7 Decembrie 2017
79166 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Aslan
Ana Aslan a fost una dintre femeile extraordinare ale Romaniei, un nume care a fascinat mii de oameni in intreaga lume. Un doctor ce a inventat leacul pentru tineretea veSnica Si care a trait aproape 92 de ani.
Charlie Chaplin, Mao Zedong, Pablo Picasso, JF. Kennedy, Winston Churchill, Yaser Arafat. Acestea sunt doar cateva dintre personalitatile care au apelat la elixirul tineretii „Made in Romania”. Gerovital H3 este un medicament autohton conceput de Ana Aslan.
Ioana Preda a fost menajera Anei Aslan mai bine de zece ani. Stie fiecare secret al profesoarei. De exemplu, era foarte atenta la silueta. „Carnea de vita era nelipsita. Se ingrijea foarte mult, nu se satura nicoadata, cand ii era foame zicea: da-mi o bomboana. tinea la silueta. O bomboana, atata lua Si gata”, povesteSte Ioana Preda.

Argila, solutia tenului uscat sau acneic 
„Stia sa manance bine, ii placea sa merga la marile restaurante, sa comande mancaruri de calitate, dar in acelaSi timp Stia sa Si gateasca. E adevarat ca avea bucatarul ei, dar avea preparate pe care le facea singura”.
„intodeauna lua masa la 1:30 imbracata, chiar daca era singura la masa, cu o tinuta frumoasa, cu bijuterii, respecta acest ritual”, adauga ea.
Ana Aslan era invatata sa manance corect, la ore fixe, sanatos. Medic fiind, Ana Aslan a adus aceasta buna cuviinta a hranirii Si in dieta pacientilor sai. Totul trebuia sa fie cat mai natural, trebuiau evitate alimentele din conserva. Alimentatia era menita sa aduca in mod natural ceea ce are nevoie organismul. Fara substante inutile. Multe legume, multe fructe Si, bineinteles, multa miScare.
La capitolul carne avea un fel de clasificare: carnea de vaca, peStele, pasarea, miel/oaie, porc. Dar porcul nu prea il recomanda. Apoi recomanda ficatul, limba, in general carne de la animalele care se hranesc, la randul lor, mai curat. Si toate rasol! Cateodata, le prefera facute le cuptor.

Tratament pentru un ten perfect 
Ce manca Ana Aslan? Avea Si mancaruri preferate: supa de vita clara, cu crutoane, patrunjel Si piper, crap pe varza murata, pana de somn, rasol de Salau cu lamaie, sarmalute fara orez, pilaf de pasare, curcan, ciuperci cu caScaval la cuptor. Si avea Si o slabiciune dulce: ii placea tortul “Buturuga”, facut in casa. Ana Aslan Si-a tinut viata personala departe de ochii presei. Nu a avut copii Si nu a fost casatorita niciodata. Apropiatii spun ca unul dintre motive pentru care nu a avut o familie este legat de munca.

Uleiuri esentiale pentru tenul gras 
sursa: apropotv.ro

ana aslan tineretea vesnica gerovital h3 medicament autohton
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014041 (s)