News Flash:

De ce sa nu arunci cojile de ceapa

29 Iulie 2011
4802 Vizualizari | 0 Comentarii

Potrivit unui studiu citat de Care2, cojile de ceapa sunt foarte sanatoase, fiind extreme de bogate in fibre si flavonoizi. Astfel, prin consumul acestora poti beneficia de fotochimicale si antioxidanti naturali, benefici organismului.

Specialistii spun ca aceste resturi ar trebui folosite la nivel industrial, extragandu-se din ele toate componentele benefice, in loc sa fie lasate sa putrezeasca in cosul de gunoi. Pana acum, coaja de ceapa a fost folosita doar la vopsirea parului si a oualor de Paste, dar aceasta poate fi si un ingredient important pentru supe sau alte feluri de mancare. 

Poti incerca chiar tu sa tii cont de sfat si sa nu mai arunci un ingredient atat de bun. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi putin ulei de masline peste foitele de ceapa, sa le sarezi dupa gust si sa le tii la cuptor pentru 30 de minute. Apoi le vei servi pe langa alte feluri principale de mancare, ca garnitura. 

Ceapa amelioreaza vergeturile
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015056 (s)